Tavaly szeptemberben jelentette be a hazánkban többek között a Comedy Centralt, az MTV-t és a Paramount Channelt is üzemeltető Viacom, hogy 2016 év végén elindítja az RTL Spike nevű tévéadót, a műsorán idehaza már jól ismert és még sosem látott sorozatokkal. A csatorna indulása óta eltelt egy évben képernyőre került például a Sötét árvák, A visszatérők (mely új szezonja nemrég indult), a Vámpírnaplók hatodik évada és két saját gyártás, a Playback párbaj és a Pumpedék is. Most pedig egy újabb premier szériával bővül a kínálat.

Az induláskor bejelentett sorozatok közül nagyon sokan várták, hogy magyarul is láthassák az iZombie című sorozatot, melyet a Veronica Mars-sal híressé váló Rob Thomas hozott tető alá az azonos című képregény alapján. A történet főszereplője egy rezidens orvos, aki zombivá változik, de nem a The Walking Deadben megismert élőholt válik belőle. Feladja karrierjét, szakít a vőlegényével és egy hullaházban vállal állást, csak azért hogy könnyen csillapíthassa az agyak iránti étvágyát.

A történet bármennyire is morbidnak hangzik, mégis humoros és alapvetően krimisorozatnak tekinthető. Az iZombie hazai premierje november 8-án, 22 órától lesz az RTL Spike-on. A szériából ezidáig három évad került képernyőre a tengerentúlon, így 45 epizód áll belőle rendelkezésre. Az amerikai tévécsatorna pedig nemrég berendelte a folytatást, így egy ideig biztosan nem ér véget ez a különös sorozat.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát