A év első felének jobb eredményei után csak az ősz első felében tudta tartani a versenyt a TV2 az RTL Klubbal szemben. Jelenleg a Mintaapák “csak” rosszul teljesít, míg az Újratervezés és a Nyomd a gombot, tesó! katasztrofális nézettséget hoznak. Idáig ebben semmi újdonság nincsen, az elmúlt hetek nézettségi elemzéseiben ezeket kénytelenek vagyunk leírni. A csütörtöki napon viszont mégis egy olyan eredményt sikerült produkálni az egyik TV2-s műsornak, amire nem sokan számítottak.

A Nyomd a gombot, tesó! 18-49-ben 3,6 százalékos közönségarányt hozott. Ez pedig őszi negatív nézettségi rekord az RTL Klub és a TV2 összes főműsoridős, új adásokkal jelentkező szórakoztató produkciója tekintetében. Csak szemléltetés végett, az ősz elején Kasza Tibor műsorvezetésével elhasaló Kapd el, ha tudsz! legrosszabb közönségaránya 8,8 százalék volt, míg az évszak közepén Palik Lászlóval jelentkező, szintén bedőlt Fuss család, fuss! 7,8 százaléknál sosem hozott rosszabbat. Jelenleg az átlagos közönségarányt nézve is az őszes őszi, esti műsorok közül Majka game show-ja áll a legrosszabbul.

A Nyomd a gombot, tesó! ellen csütörtökön A Konyhafőnök VIP 16,8 százalékot, a Barátok közt késő esti ismétlése 9 százalékot produkált. De nem csak az RTL Klub műsorai verték a TV2 vetélkedőjét, hanem a vetítése idején több kábelcsatorna is nézettebb volt. Az RTLII a Showder Klubbal (4,3%), a Film+ a Penge című alkotással (6,3%) és a Mozi+ A szállító című filmmel (4,2%) győzte le Majka game show-ját, de még kisebb más tévéadók is időszakosan be tudták előzni a TV2-t.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna