A Duna 2015-ben mutatta be újabb, saját készítésű, heti fikciós sorozatát, a Csak színház és más semmit. A szériában egy kitalált színház és társulatának életébe nyerhetünk bepillantást, végigkövetjük az előadások próbafolyamatait, valamint azt, hogyan alakul a színészek és a vezetőség magánélete. A Csak színház és más semmi idén tavasszal jelentkezett a harmadik évadával, és már májusban megkezdték a negyedik etap forgatását. Augusztusban elsőként számoltunk be arról, hogy az Egynyári kalandhoz hasonlóan a Csak színház folytatása is hosszabb lesz, a korábban megszokott hat rész helyett nyolc új epizódot láthat majd a közönség.

A széria forgatása a napokban fejeződött be, ezt egy Facebook posztban árulták el a Csak színház és más semmi oldalán. Emellett pedig azt is leleplezték, hogy a negyedik lesz a sorozat utolsó évada. A történetet lezáró, nyolc részes szezonban több érdekesség is várja majd a nézőket. A produkció a SorozatWikin jelentette be még augusztusban, hogy a forgatás helyszínéül szolgáló Thália Színházban zajló felújítási munkálatok miatt az íróknak új ötletet kellett kidolgozniuk.

Szintén nálunk olvashattátok először, hogy visszatér a negyedik etapra a korábbi főszereplő, Mikecz Estilla és Klem Viktor, valamint fontos szereplő lesz az Oltári csajokból ismert Ember Márk is. A sorozat negyedik, és egyben utolsó évada várhatóan jövő év első felében indul a Dunán. (Fotó: Csak színház és más semmi Facebook oldala)

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata