A múlt héten számoltunk be arról, hogy az Egynyári kaland az eddig megszokottól eltérően jövőre hosszabb évaddal jelentkezik. A produkciót gyártó cég több infót is elárult oldalunknak az új részekről, melyek forgatása jelenleg is zajlik, ezekről itt olvashattok bővebben. Az Egynyári kaland mellett egy másik kedvelt köztévés szériáról is megtudtunk most híreket. A 2015-ben indult Csak színház és más semmiből idén tavasszal került képernyőre a harmadik évad.

A SorozatWiki információi szerint ebből a sorozatból is érkezik a folytatás, mely az Egynyári kalandhoz hasonlóan hat helyett nyolc új résszel érkezik. Úgy tudjuk, hogy változás lesz a történet helyszíneit illetően is, ugyanis a forgatásnak helyet adó Thália Színházban felújítási munkákat hajtanak végre. A hírekkel kapcsolatban megkerestük a produkciót gyártó céget.

“Meg tudjuk erősíteni, hogy a Csak színház és más semmi negyedik évada is nyolc epizódból áll, és más újdonságok is várják majd a nézőket. Tekintve, hogy idén elindult a Thália Színház felújítása, ami eddig a sorozat fő helyszínül szolgált, a forgatókönyvírókkal, Divinyi Rékával és Goda Krisztinával új ötletet kellett kidolgozzunk. A helyszín adta változás olyan új alapötletet adott, ami véleményem szerint a legizgalmasabb évadot eredményezi a sorozat életében” – mondta a SorozatWikinek Helmeczy Dorottya, a Megafilm Service ügyvezető igazgatója.

hirdetés

A Megafilmtől azt is megtudtuk, hogy két, egykori fontos szereplő is visszatér a folyatásban. Újra láthatják majd a nézők a Lilit alakító Mikecz Estillát és a Mátét megformáló Klem Viktor is. A színésznő az első két évad meghatározó szereplője volt, míg a színész a második évadban tűnt fel, ám egyiküket sem láthattuk a legutóbbi etapban. Az új részekben a közös történetszálukat azonban jelentősen megbonyolítja egy új szereplő, Alex, akit az Oltári csajokból ismert Ember Márk játszik majd. A fiatal srác fő karakterként lesz jelen a folytatásban. Ugyanígy kiemeltebb szerepet kap Barna (Csányi Sándor) édesanyja Cili (Bánsági Ildikó) is, aki alaposan felbolygatja a társulat életét. További új karakterek is érkeznek még, azonban a négy főszereplő, Schell Judit, Szávai Viktória, Csányi Sándor és Szervét Tibor változatlan része marad a sorozatnak.

Helmeczy Dorottya azt is elárulta a SorozatWikinek, hogy a produkció új részeinek forgatása májusban kezdődött és szeptember végéig, 76 napon keresztül tart majd és minden eddiginél több külső helyszínen dolgoznak. A kreatív producer és egyben forgatókönyvíró ezúttal is Divinyi Réka és Goda Krisztina, Miklauzic Bence rendezőtársa ezúttal azonban Vecsernyés János lesz.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre