November 11-én indult a TV2 új műsorrendje, melyben három vadonatúj produkció is debütált. A Tények Plusz után látható a csatorna vadonatúj napi sorozata, a Mintaapák, melyet fél 9 körül a Nyomd a gombot, tesó! követ, végül pedig 10-kor az Újratervezés kerül képernyőre. A TV2 idei évében – a kevésbé fontos júliusi és augusztusi időszakot leszámítva -, eddig mindig ment legalább egy sikeres napi szórakoztató műsora. Először az Exatlon, majd a Bezár a bazár!, ezt követően ennek az ismétlései, az ősz elején az Ázsia Expressz, később pedig a Séfek séfe. Most viszont mindhárom újdonság megbukott, vagy nagy bukóban van!

A Mintaapák közepes, gyenge és nagyon gyenge nézettség között mozog, viszont a Nyomd a gombot, tesó! már a második adásától bedőlt, az Újratervezés pedig az első naptól kezdve szörnyen gyenge számokat hoz. Így egyedül a Tények Plusz működik főműsoridőben (19-23 óra között), mely rendkívül szörnyű helyzet a TV2-nek. Most viszont megpróbálnak variálni a sorrenddel, hátha valamivel jobb lesz a helyzet. Így hétfőtől műsorváltozás lesz a csatornán.

A TV2 új magyar sorozata a gyenge átlagos nézettségével a helyén marad, de a másik két katasztrofális számokkal futó újdonságuk helyet cserél. Az Újratervezés 22:05-ról 20:35-re kerül, így Ördög Nóra és Stohl András realityje a korábbi időponttal némi esélyt kap, hogy jobb eredményeket produkáljon. A Nyomd a gombot, tesó! viszont 20:35 helyett 1 órával később, csak 21:35-kor fog kezdődni és nagyjából 23 óráig tart. Így Majka új vetélkedőjét a katasztrofális nézettsége miatt késő estére pakolják.

hirdetés

Vasárnap is lesz változás a csatornán, de ez egy előre tervezett csere. A héten befejeződik a Sztárban sztár leszek!, a helyén pedig elindul a TV2 új, nagyszabású fogócskázó műsora, a Catch, melyről itt írtunk bővebben.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része