A Drága örökösök az idei év legsikeresebb televíziós újdonsága. Az első évada január 1-én indult az RTL Klubon és azonnal elképesztően magas nézettséget hozott. A nyitószezon végig remekelt, végül 81 rész után áprilisban ért véget. A napi falus sorozat második évada végül minden várakozásnál előbb, már augusztus 12-én debütált a csatornán és ismét kimagasló eredményeket hozott. Végül 61 epizód után múlt pénteken búcsúzott el.

Az RTL Magyarország már szeptember elején bejelentett, hogy lesz 3. évada a Drága örökösöknek és úgy tudjuk, hogy jelenleg is forgatják. Rengeteg rajongó azonban tűkön ülve kérdezi, hogy meddig kell várni a folytatásra. Ezt próbáltuk most megfejteni. A csatorna ezzel kapcsolatban semmit nem közölt, így szerintünk három lehetséges alternatíva van.

A Konyhafőnök VIP várhatóan karácsonyig tart. Januárban biztosan egy másik tartalommal készülnek az RTL Klubra. A legoptimálisabb verzió szerint az Ökörapáti lakóit bemutató sorozat folytatása akár január első napjaiban megérkezhet. Elképzelhető azonban, hogy az eredetileg idénre bejelentette, végül 2020-ban érkező Bátrak földjét tűzik képernyőre a jövő év elejétől, mely a Barátok közt korábbi producerének új napi sorozata lesz. Mivel a friss telenovella 80 részes lesz, így az is egy lehetséges forgatókönyv, hogy ezután, csak április második felében érkezik a Drága örökösök 3. évada.

hirdetés

Van azonban egy harmadik lehetőség is. Elképzelhető, hogyha januárban a napi falus sorozat nem tér vissza, akkor a tavasz második felében már nem hozzák vissza, csak jövő augusztusban, vagy szeptemberben. Erre azonban azért kicsi az esély, mert nem tűnne logikusnak, ha az RTL Magyarország fél évnél hosszabb szünetre küldené a Drága örökösöket, úgy hogy az elmúlt időszakban ennyire nagy siker volt. A rajongók szerintünk inkább a januári, vagy április folytatásra számíthatnak, de persze semmi sincs kizárva.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra