Vasárnap délután írtuk meg, hogy mától műsorváltozás lesz a TV2-n. Egy plusz reklámblokk miatt hosszabb lesz A Piramis, így az Áll az alku és a Tények Extra 15 perccel későbbre kerül. Este jött a hír, hogy az RTL Klub is változtat hétfőtől és délutánról visszakerül estére a Fókusz. A döntés miatt A Fal, a Barátok közt, az Éjjel-Nappal Budapest és a heti sorozatok 30 perccel később kezdődnek. Valószínűleg erre reagálva a TV2 hétfőn délután megint azonnali műsorváltozást jelentett be, mely már a második lesz a mai napra.

A Piramisnál a korábbi változás marad érvényben. Az Áll az alkunál is marad új, 20:50-es időpontban, de jó hír a vetélkedő nézőinek, hogy kevesebb reklám lesz benne. A nettó adásidő változatlan marad, de reklámokkal együtt 10 perccel rövidebb lesz Gundel Takács Gábor műsora. A game show után azonban 22:05-kor Drágám, add az életed lesz látható. A TV2 ugyan nem jelöli, hogy új vagy régi részek lesznek, de a SorozatWiki információ szerint ismétlésről van szó. A produkció az Éjjel-Nappal Budapest és az RTL Klub heti sorozatai ellen kerül majd képernyőre.

A harmadik napi szórakoztató műsor bekerülése miatt a Tények Extra 22:00 helyett közel másfél órával később, 23:25-től lesz látható.. Az összes többi esti műsor, köztük az eddig is éjszakai időpontban vetített premier sorozatok is még későbbre kerülnek.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része