A múlt hétvégén írtuk meg, hogy ettől a héttől egy műsorváltozás részenként 10-15 perccel hosszabb lesz A Fal, így az esti napi és heti sorozatok is későbbre kerültek. A lépést követően A Fal nem igazán tudta legyőzni A Piramist, de azt elérték, hogy a produkció vége már nem hoz annyira kiugró eredményeket. Valószínűleg erre reagálva most a TV2-n, ahol egy hasonló műsorváltozás lesz.

Hétfőtől hosszabb lesz A Piramis. Stohl András műsora az eddigi másfél óra helyett 15 perccel tart majd tovább, így megint nagyjából 25 perccel túlnyúlik A Fal befejezésén. A Piramis nettó adásideje azonban nem lesz hosszabb, hanem a csatorna berak egy plusz reklámblokkot – tudtuk meg a TV2-től. A változás érinti az összes utána következő műsort is.

Az Áll az alku 20:35 helyett 20:50-kor kezdődik majd, mely rossz hír a vetélkedő nézőinek. Gundel Takács Gábor műsora már eddig is későn ért véget, de ezek után további 15 perccel tolódik. A Tények Extra 22:00-ról 22:15-re kerül, míg az utána következő heti tartalmak 22:40 körül indulnak majd el.

hirdetés

Frissítés: Hétfőn délután újabb azonnali műsorváltozást jelentett be a csatorna, az új mától érvényes műsorrend itt olvasható.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna