Február 5-én, hétfőn indult A Fal az RTL Klubon. A vetélkedő azonban A Piramissal ellentétben nem tart másfél órát, csak 1 óra 10-15 percet reklámokkal együtt. Az első nap 18-49-ben simán legyőzte A Fal a TV2-s ellenfelét, melyet itt elemeztünk részletesen. Kedden már csak épphogy megelőzte, míg szerdán és csütörtökön elég kiegyenlített volt a küzdelem a fiatalok körében. Az összes nap jellemző volt viszont, hogy miután véget ért Sebestyén Balázs műsora, átkapcsoltak Stohl András vetélkedőjére és megzuhant az RTL Klub nézettsége. Erre reagál most a csatorna.

Hétfőtől reklámokkal együtt 10-15 perccel hosszabb lesz A Fal az RTL Klubon, így már csupán 10 perccel ér véget előbb, mint A Piramis a TV2-n. A változás érinti az összes utána következő esti sorozatot is.

A Barátok közt az előző napok 20:10 és 20:15-ös kezdése helyett, mostantól 20:25-kor kerül képernyőre. Emiatt egy hónap után ismét ugyanakkor lesz látható, mint az RTLII-n az Oltári csajok új epizódjai, mely rossz hír lehet azoknak, akik mindkettőt nézik. Az Éjjel-Nappal Budapest 21:05-re kerül, míg a heti sorozatok 22:20-kor lesznek láthatóak a csatornán. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban