Az RTL Klub tavaszi nagyszabású showműsora, az Álarcos énekes február 9-e óta látható a képernyőkön. Az eddigi 9 adásban Sebestyén Balázs, Dancsó Péter, Gáspár Laci és Csobot Adél próbálták kitalálni, mely magyar celebek énekelnek látványos maszkban és kosztümben a színpadon. A nyomozók közül mostanra mindenkinek van pontja, korábbi cikkünkben visszaolvasható, hogy eddig milyen sztárok lepleződtek le a műsorban. Április 12-én jön a döntő, melyben már csak három énekes, a Krokodil, a Robot és a Nyuszi állnak színpadra.

Vajon ki lehet az a három maradék celeb, akik az álarcok mögött rejtőznek? A legutóbbi adásban elhangzottak alapján Csobot Adél szerint a Krokodil nem más lehet, mint Szabó Győző, míg Gáspár Laci Vastag Csabára, Dancsó Péter az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Joe-ra, Sebestyén Balázs pedig Árpa Attilára tippelt. A Robot esetében ugyancsak megoszlanak a nyomozók véleményei, habár Dancsó Péter és Gáspár Laci is az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győzőt mondta, Csobot Adél A Tanár főszereplőjére, Nagy Ervinre gondolt, míg Sebestyén Balázs a Jászai Mari-díjas Dolhai Attilára. A döntőben a győzelemre esélyes még a Nyuszi is, róla Balázs azt mondta, hogy Gallusz Niki lehet a maszk mögött, Csobot Adél Pásztor Annára tippelt, míg Dancsó Péter Metzker Vikire. Gáspár Laci pedig Dér Henit mondta végső tippként.

Az Álarcos énekes döntője április 12-én, vasárnap 20:00-kor, a megszokottnál egy órával később kezdődik majd. A látványos showműsor eddigi időpontjában egy új magyar sorozat, a Scherer Péter főszereplésével készített Apatigris első epizódja lesz látható.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata