A Trónok harca 7. évadának végén mindenkit az foglalkoztatott, miért vágott olyan borús arcot Tyrion Lannister, amikor megneszelte, hogy Havas Jon és Daenerys Targaryen összejöttek. Sokáig nem volt hivatalos magyarázat a jelenet kapcsán, most viszont Peter Dinklage megszólalt és elárulta, mit gondolhatott karaktere a szezon egyik fontos fordulatáról. A színész az Entertainment Weeklynek nyilatkozott hosszan a kényes eset kapcsán.

“Ez egy bonyolult kérdés. Az esetek többségében Tyrion szakmailag és a saját szemszögéből is megvizsgál egy-egy adott problémát. Szinte mindenkinek nyilvánvaló, hogy gyengéd érzelmeket táplál Daenerys iránt. Szereti, vagy legalábbis úgy gondolja, hogy így van. Az eszével viszont megkérdőjelezi az érzéseit, hiszen a sorozatban nem voltak jó szerelmi tapasztalatai. Féltékeny Havas Jonra, ugyanakkor őt is kedveli. Havas Jon és Daenerys is kívülállók a családjaik szemében, hiszen a saját útjukat választották. Tyrion nagyon is tisztában van vele, hogy ők ketten hibát követnek el, hiszen a szerelmet és a politikát ritkán jó ötlet összekeverni. Tudja, hogy ennek a románcnak így is, úgy is rossz vége lesz” – árulta el Peter Dinklage, akit a Trónok harcában nyújtott teljesítményéért Emmy-díjra jelöltek.

Tyrion Lannister természetesen mit sem sejt arról, hogy Havas Jon igazából Targaryen, így a bimbódzó kapcsolat nem csak politikai szempontból lehet veszélyes, hanem még vérfertőzésnek is számít. A Trónok harca 2019 első felében tér vissza az utolsó, 8. évadával az HBO-n, amikor kiderül, ki hódítja meg magának a hőn áhított Vastrónt.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata