Az HBO eddig mindent megtett azért, hogy szinte semmi ne derüljön ki a Trónok harca utolsó évadáról, ahogy viszont közeledik az április 14-ei premierdátum, úgy tudunk meg egyre többet a fináléról. Várható, hogy hamarosan kijön a 8. szezon első rendes előzetese, de addig is van miről beszélni. Az Orange Cinéma Séries nevű francia tévéhálózat nemrég tartott egy sajtóeseményt, melyen bejelentették, milyen tartalmak várhatóak náluk a közeljövőben. A rendezvényen derült ki többek közt az is, hogy a náluk vetített Trónok harca utolsó epizódjai milyen hosszúak lesznek.

A Prémiere magazin szerint a 8×01 és a 8×02 mindössze 60 perces lesz, az azt követő 4 rész azonban már mind 80 percnyi játékidővel érkezik. Ez azt jelenti, hogy a 8. etap összesen 7 óra 20 perces lesz, azaz pont olyan hosszú, mint a 7 epizódos 7. évad volt összesen. Mivel a Trónok harca utolsó évadát vélhetően jelen pillanatban is vágják az HBO szakemberei és a különleges effekteken is most dolgoznak, ezért előfordulhatnak eltérések a most bejelentett adatok és a végül képernyőre kerülő részek hossza között. A Trónok harca sztárja, az Éjkirályt alakító Vladimir Furdik korábban a SorozatWiki interjújában elárulta, a sorozat eddigi legnagyobb csatája a 8. évad 3. részében várható, mely így várhatóan legalább 80 perces lesz.

Korábban arról is szó volt, hogy esetleg 2 órásak lehetnek a Trónok harca befejező epizódjai, de ezt az értesülést a sorozat egyik rendezője, David Nutter cáfolta meg nemrég. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban