Az Éjkirályt alakító Vladimir Furdik a PlayIT nevű gamer rendezvényen vett részt. A közönségtalálkozón a SorozatWiki is ott volt és olyan újdonságot hallhattunk a színész-kaszkadőrtől, amelyről eddig kevés információ látott napvilágot. A 8. évadban lesz egy hatalmas csata, melyet 55 éjszakán keresztül forgattak Belfastban, Furdik pedig elkotyogta, hogy pontosan mikor kerül képernyőre az összecsapás. “Az utolsó szezon harmadik részében olyan ütközetet láthatunk, amely a készítők szándéka szerint tévétörténelmet ír. Majdnem a teljes epizód arről a csatáról fog szólni, nagyjából 1 órán keresztül tart majd – mondta el a Trónok harca sztárja a Hungexpo 25-ös csarnokában.

Vladimir Furdik azt is elárulta, hogy elég kedvezőtlen körülmények között zajlott a csata forgatása, Észak-Írország fővárosában ugyanis éppen tombolt a tél, amikor elkezdték az ütközet felvételét. Január, február, márciusban odakint dolgoztak, majd egy hónapot még zárt körülmények között, egy hatalmas stúdióban. Az Éjkirályt alakító színész a közönségtalálkozón azt is elárulta, hogy habár szereti a belfasti embereket, a Trónok harca kapcsán mindig Horvátország és Spanyolország volt a két kedvence, mert ott mindig jó idő volt. A Trónok harca 2019 áprilisában tér vissza a 8. évadával az HBO-ra, az utolsó 6 részből pedig kiderül, hogy ki foglalja el a történet végén a Vastrónt.

A hétvége során hosszú interjúval jelentkezünk a SorozatWikin, melyben az Éjkirályt alakító Vladimir Furdik több Trónok harcás kulisszatitokról is lerántja a leplet. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna