Tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy az RTL Spike három népszerű sorozatnak is elhozza az új évadát. 2018 decemberében elindították A visszatérők (The 100) negyedik és az iZombie harmadik szezonját. Mindkét produkció jelenleg is látható évada a napokban véget ér, a rajongók azonban nem maradnak friss epizódok nélkül, ugyanis érkezik a folytatás.

Január 22-én, kedden 22 órakor kerül képernyőre az RTL Spike-on A visszatérők negyedik évados fináléja. Rá egy hétre, január 29-én 22:00-kor pedig dupla résszel elindul az ötödik etap. A posztapokaliptikus dráma legújabb szezonja 2018-ban, április és augusztus között volt látható a tengerentúlon. A folytatás időugrással kezdődik, a történet ugyanis az előző finálé után hat évvel később veszi fel a fonalat. A túlélők továbbra is külön utakon járnak: Bellamy csapata az űrben, Clarke-é a Földön van, miközben több százan estek csapdába a földalatti bunkerben.

Új részekkel folytatódik az iZombie (képen) című misztikus krimi is. Az Amerikai Egyesült Államokban 2018 tavaszán képernyőre került 13 részes negyedik szezon idehaza február 7-től, csütörtökönként 22 órakor dupla résszel lesz látható. Az évad az előző szezon záró epizódját követően egy héttel később indul majd az RTL Spike-on. A negyedik etap története szerint Seattle-ben fallal vették körül a zombikat, hogy ezzel védjék az USA többi részét, így a városban élő tízezer zombi most azért küzd, hogy elegendő agyat találjanak maguknak.

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata