Azoknak a nézőknek, akik szeretnek úgy belevágni egy-egy Trónok harca évadba, hogy néhány spoilerrel már tisztában vannak, most kemény idők járnak. Az HBO-nak a sorozat fináléjával kapcsolatban szinte mindent sikerült titokban tartania, egy nagy csatáról tudunk csak, ami biztosan bekövetkezik majd. Egyelőre rendes előzetest se kaptunk az utolsó 6 részhez, pedig április 14-én (magyar idő szerint április 15-én hajnalban) jön az évadpremier. Most azonban beszámolhatunk egy fontosabb szivárgásról, ugyanis kikerült az internetre a 8×01-es epizód teljes szereplőgárdájának listája, amelyen van néhány meglepetés is.

A névsoron olyan sztárok találhatóak meg természetesen, mint Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), vagy éppen Kit Harington (Havas Jon) a főszereplők közül. Rajtuk kívül most már hivatalosnak tekinthető, hogy a Tormundot alakító Kristofer Hivju és a Beric Dondarrion szerepében megismert Richard Dormer is visszatérnek. Az ő felbukkanásuk erősen kétséges volt az Éjkirály pusztítása és a Fal leomlása után, amelyet kissé túl közelről élt át a két karakter. Carice van Houten (Melisandre) nevére se lehetett számítani feltétlen, de ami ennél is érdekesebb, hogy két régen látott szereplő is felbukkan majd a 8×01-ben. Hosszú szünet után ugyanis visszatér a Robin Arrynt játszó Lino Facioli és Tobias Menzies, vagyis Edmure Tully is.

Fontos megjegyezni, hogy az évadpremierből kimarad az Éjkirály, így aki rögtön hatalmas csatára és akcióra számít az évadpremierben, az elképzelhető, hogy csalódni fog. (Fotó: HBO)

hirdetés

a

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban