.

Hosszabb Fókusz és korábbi Barátok közt, itt az RTL Klub nyári műsorrendje

Írta: KTL | 2019. június 05. 22:40
Pénteken ér véget A Konyhafőnök idei civil évada és ezzel együtt az RTL Klub tavaszi műsorrendje is. Két lépcsőben, jövő hétfőn és kedden pedig átáll a csatorna új, nyári struktúrára. Idén a legmelegebb évszakban extra hosszú Fókusszal, új török és amerikai szériákkal, valamint népszerű magyar sorozatok ismétléseivel várják a nézőket. Lássuk a részleteket.
Június 10-én, pünkösdhétfőn kivételesen csak félig tart ünnepi műsorrendet az RTL Klub. Ezen a napon lesz ugyanis 19:35-kor a csatorna vadonatúj török sorozata, a Megtörve magyarországi premierje. A széria a kezdéskor dupla résszel kerül képernyőre. A produkció érkezéséről másfél hete elsőként írtunk, a részletek itt olvashatóak. Pünkösdhétfőn 19:05-től Fókusz is lesz, 21:20-tól pedig filmet sugároz a csatorna. Jövő keddtől pedig újra extra hosszú Fókusz lesz majd látható. A magazinműsor marad 19:05-kor, de 30 helyett újra 50 perc hosszú lesz. Innentől a Megtörve a premierhez képest fél órával később, 19:55-kor kezdődik majd minden hétköznap. A Barátok közt jelentősen, 40 perccel korábbra kerül és az eddigi 21:40-ről 21:00-ra kerül. A Barátok közt nézői a korábbi években sokan panaszkodtak, hogy pont nyáron - amikor sokáig van világos - túl korán indul a sorozat (tavaly például 20:40-kor ment), de idén erre nem lehet kritika.
A heti tartalmak 21:35-kor indulnak majd. Június 17-től hétfőnként A Tanár legelső évada lesz újra látható, utána pedig új részekkel jelentkezik az Isten veled, Magyarország!. A jövő héttől keddenként a Magnum dupla részekkel folytatódik. Szerdán és pénteken egy-egy vadonatúj amerikai széria érkezik majd, melyekről bővebben korábban itt írtunk. Előbbi napon érkezik a Mr. Whiskey, utóbbin pedig az Isten belájkolt. Csütörtökönként pedig jön A mi kis falunk első évadának ismétlése. Az utóbbi három napon is mindegyik említett széria dupla részekkel kerül képernyőre. Szombatról a Fókusz Plusz és mindkét hétvégi estén filmet sugároz majd az RTL Klub.


További hírek

Elkezdték forgatni az egyik népszerű napi sorozat új évadát

Új évaddal folytatódhat az elmúlt évek legsikeresebb TV2-es műsora

Több népszerű sorozat is folytatódik Magyarországon

Ismétlés-ismétlés hátán, jövő héttől nyári műsorrendre vált a TV2Hozzászólások