Pénteken ér véget A Konyhafőnök idei civil évada és ezzel együtt az RTL Klub tavaszi műsorrendje is. Két lépcsőben, jövő hétfőn és kedden pedig átáll a csatorna új, nyári struktúrára. Idén a legmelegebb évszakban extra hosszú Fókusszal, új török és amerikai szériákkal, valamint népszerű magyar sorozatok ismétléseivel várják a nézőket. Lássuk a részleteket.

Június 10-én, pünkösdhétfőn kivételesen csak félig tart ünnepi műsorrendet az RTL Klub. Ezen a napon lesz ugyanis 19:35-kor a csatorna vadonatúj török sorozata, a Megtörve magyarországi premierje. A széria a kezdéskor dupla résszel kerül képernyőre. A produkció érkezéséről másfél hete elsőként írtunk, a részletek itt olvashatóak. Pünkösdhétfőn 19:05-től Fókusz is lesz, 21:20-tól pedig filmet sugároz a csatorna.

Jövő keddtől pedig újra extra hosszú Fókusz lesz majd látható. A magazinműsor marad 19:05-kor, de 30 helyett újra 50 perc hosszú lesz. Innentől a Megtörve a premierhez képest fél órával később, 19:55-kor kezdődik majd minden hétköznap. A Barátok közt jelentősen, 40 perccel korábbra kerül és az eddigi 21:40-ről 21:00-ra kerül. A Barátok közt nézői a korábbi években sokan panaszkodtak, hogy pont nyáron – amikor sokáig van világos – túl korán indul a sorozat (tavaly például 20:40-kor ment), de idén erre nem lehet kritika.

A heti tartalmak 21:35-kor indulnak majd. Június 17-től hétfőnként A Tanár legelső évada lesz újra látható, utána pedig új részekkel jelentkezik az Isten veled, Magyarország!. A jövő héttől keddenként a Magnum dupla részekkel folytatódik. Szerdán és pénteken egy-egy vadonatúj amerikai széria érkezik majd, melyekről bővebben korábban itt írtunk. Előbbi napon érkezik a Mr. Whiskey, utóbbin pedig az Isten belájkolt. Csütörtökönként pedig jön A mi kis falunk első évadának ismétlése. Az utóbbi három napon is mindegyik említett széria dupla részekkel kerül képernyőre.

hirdetés

Szombatról a Fókusz Plusz és mindkét hétvégi estén filmet sugároz majd az RTL Klub.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna