Tegnap indult az Áll az alku új évada a TV2-n, így megnéztük milyen nézettségi adatokat produkáltak 18-49-ben a hétfői műsorok. A Fókusz most is kiemelkedő, 16,8 százalékos közönségarányt szállított, mellyel simán legyőzte Majka és Tilla vetélkedőjét. Az említett Bezár a bazár! 13,5 százalékkal, csak közepesen ment. A mi kis falunk régi epizódja, 15,2 százalékot produkált, mely ugyan rosszabb az átlagnál, de még így is nagyon magasnak számít. Sőt, a falus sorozat volt tegnap a fiatalok körében a legnézettebb műsor.

Az Áll az alku évadnyitó adása 9,9 százalékot hozott csupán. Ez elég gyenge eredménynek számít, a műsor még a lélektani 10 százalékot sem érte el. Amíg A mi kis falunk tartott Gundel Takács Gábor vetélkedőjét nagyon kevesen nézték és ugyan a Barátok közt alatt javítani tudott, de csak az utolsó perceiben, A Tanár ismétlése alatt tudta legyőzni az RTL-t. A Barátok közt 13 százalékkal, közepes eredményt hozott, viszont simán verte az alkut.

A legbátrabb páros ismétlése 7 százalékot hozott, mely nagyon gyengének számít. A Tanár régi epizódja 7,4 százalékot, az Isten Veled Magyarország! pedig 7,2-t produkált, mindkettő szintén gyenge eredménynek tekinthető. Az RTL Klub 12,6 százalékos esti (19-23 óra) közönségarányt szállított, míg a TV2 10,5 százalékot. Így előbbi nyert 2,1 százalékponttal.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel