Tavaly tavasszal volt képernyőn a 20. Cobra 11 évad az RTL Klubon. A vetítés során azonban különböző okokból több részt is végülis nem adtak le. A 2-3., 7-10., és a 13. epizódok korhatár-besorolás probléma miatt maradtak ki, míg a 16-17. részeket nem kapták meg a német forgalmazótól és ezért a SorozatWiki észrevétele után a csatorna a szezonzárót sem tűzte műsorra.

A kimaradt epizódokat eredetileg nyáron kerültek volna adásba, de megváltoztak az RTL tervei és végül ezt elhalasztották az akkori nyilatkozat alapján idén februárra. Végül a vártnál hamarabb, ősszel a Coolon voltak láthatóak ezek a részek, de a csatorna akkori visszajelzése alapján ez nem befolyásolja az RTL-es terveket és a főcsatornán is le fognak menni a kimaradt epizódok.

Közeleg a február és ahogy ígérték, az RTL Klub tényleg elkezdi leadni a korábban korhatár-besorolás miatt kihagyott részeket. Február 2-án az RTL új magyar sorozata, A mi kis falunk premierje után érkezik a 20×02-es epizód. Innentől kezdve pedig csütörtökönként 22:25-től jönnek a cikk elején felsorolt részek. Azt, hogy az évad utolsó 3 epizódját pontosan mikor tűzi képernyőre a csatorna, azt egyelőre még nem tudni. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát