Javában tart még a nyár, de már nem sokáig! Közeleg a tél, melyet a borús őszi hónapok vezetnek fel. A naptárban még 18 napig az év legmelegebb évszaka van, de a legnagyobb televíziók már két hét múlva őszre váltnak. A karácsony előtti hónapok a legfontosabbak a kereskedelmi televízióknak, így idén is ekkor kerül képernyőre a saját gyártású műsorok nagy része. A SorozatWiki információi szerint augusztus 29-től minden új időpontban lesz látható az RTL Klubon és elindulnak az ősz első új műsorai is.

Délután az Isten áldjon, Esperanza! 16:20-ról, 15:45-re költözik. A Story Extra 40 perccel kezdődik majd korábban, 17:35 helyett 16:20-tól lesz látható. A Fókusz a már megszokott módon megint elkerül a főműsoridőből és 18:55-ről 17:25-re rakják át. Az RTL Híradó lesz az egyetlen program amire változatlanul, továbbra is 18 órakor lehet számítani.

Pár napja jelentette be az RTL Klub, hogy 29-től új beköltözős műsort indít, melyben sztárok költöznek össze és küzdenek meg egymással. A Nyerő Páros hétköznap esténként 18:55-től lesz látható. A produkciót később várhatóan A konyhafőnök új évada váltja majd. A reality-t az Éjjel-nappal Budapest követi, mely szintén új időpontban, 19:35-ről 20:05-re kerül. A legrosszabbul azonban a Barátok közt nézői járnak, ugyanis a napi sorozat ismét 21 óra utánra tolódik. A nyár utolsó napjaitól 25 perecel később, 20:50 helyett 21:15-kor kezdődik majd a produkció.

hirdetés

A heti sorozatok rajongói sem fognak örülni, ugyanis 21:30 helyett 21:55-ig kell várniuk. Hétfőnként továbbra is a Dr. Csont ismétlése lesz látható, de dupla dózis helyet szimpla epizódokkal. A Dr. Csont itthon még nem látott 11. évada az ősz későbbi részében érkezik. Augusztus 30-tól a filmek helyett kedd esténként jön a Castle itthon még nem látott 7. évada. Szerdánként folytatódik a Szulejmán, míg csütörtökönként a CSI: Miami helyszínelők utolsó szezonja. Pár napja írtuk meg, hogy 19-től vadonatúj sorozat indul péntekenként az RTL Klubon. A Csúcsformában két hétig dupla részekkel kerül képernyőre, majd szeptember 2-től szimpla epizódokkal megy tovább.

Szeptember 3-án szombat este indul az RTL Klub vadonatúj gyerek-tehetségkutató műsora, melyről itt írtunk bővebben. A Kicsi Óriások eredetileg vasárnap esténként lett volna látható, de végül reagálva a TV2 szintén új, Star Academy című műsorára, szombaton 18:50-kor indul majd, percre pontosan ugyanakkor, amikor a másik csatorna nagyszabású produkciója. A változás miatt a Fókusz Plusz a nyári szünetéből várhatóan csak néhány héttel később tér vissza. Augusztus 21-ét követően lekerül a képernyőről a Cobra 11 ismétlése, így vasárnap esténként filmekkel készül az RTL Klub.

Valamikor ősszel, valószínűleg szintén szombat estére érkezik az új X-Faktor is. Az évszak második felében pedig visszatér a Keresem a családom, a Gyertek át szombat este! és jön a Válótársak 2. évada is. Ezeken kívül az év végén az RTL Klubra érkezik a megújult Comet díjátadó, mely korábban a Viva TV-n volt látható. (Fotók: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban