Pár napja derült ki, hogy a Nagy Tóbiást alakító Józan Lászlót és az Asztalos Kristófot játszó Hajnal Jánost kiírták a sorozatból. Már nem is forgatnak és várhatóan az október 26-ai 20 éves születésnapi epizódokban tűnnek el a Mátyás király térről. A Blikk szerint a karakterjeik nem halnak majd meg, csak elutaznak. A két távozó után azonban ma kiderült, egy harmadik szereplő sem lesz már sokáig Barátok közt.

Józan László és Hajnal János után a Mayer Ottót alakító Pribelszki Norbert is eltűnik a sorozatból – tudta meg a Színes Ász. „Egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy a karaktere nem fog meghalni. Nyitva hagytuk számára a visszatérés lehetőségét” – mondta a lapnak a Barátok közt sajtósa, Szabó Péter.

Pribelszki Norbert a Színes Ásznak elárulta, hogy maga döntött a távozás mellett, mivel megsokszorozódott a munkája a zenei életében. Ma már elsősorban a Polaroid együttes frontembereként tevékenykedik, első slágerük, a Holnaptól pedig egyre népszerűbb. Sőt, hamarosan új videóklipet is forgatnak. „Köszönöm, hogy új barátokat szerezhettem, és egy új családot kaphattam a Barátok közttel. Nehéz döntés volt, de most inkább zenészként szeretnék előretörni, és nem felejtem el a legnagyobb álmomat sem, hogy egyszer műsorvezetőként láthassanak viszont a nézők a képernyőn” – tette hozzá a fiatal színész, aki három éve csatlakozott a sorozathoz. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés
hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata