Februárban írtuk meg, hogy tavasszal egy vadonatúj celbes vetélkedőt indít a TV2, jön a Drágám, add az életed! Márciusban kiderült, hogy Ábel Anita és Majka lesznek a műsor házigazdái. Nemrég pedig beszámoltunk róla, hogy a produkcióval a TV2 betámadja a Farmot, ugyanis a Jóban Rosszban helyén, május 2-tól, hétköznap 19:20-kor kerül képernyőre. Az új show ma esti indulása miatt a Jóban Rosszban mostantól 20:35-kor kezdődik csak el. A Drágám, add az életed! 5 hét héten át lesz látható és június elején ér véget

A műsorban a hölgyek veszik át az irányítást és a különböző feladatokban vállalásokat tesznek a párjuk nevében. Amelyik párosé a legmerészebb licit, annak a férfi tagja végre kell hajtsa a kitűzött feladatot. Van olyan versenyszám, amihez ügyesség kell, máshoz erő, de van, hogy szimplán csak szerencse. Ha a férfi teljesíti a kitűzött célt, pontokat gyűjt, ha nem, pontjai szétosztódnak a másik három páros között.

Ábel Anita igyekszik egyre nagyobb licitre rábírni a hölgyeket, akik a verseny hevében és az egymillió forint reményében már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítják életük párjait. Majka mindeközben a pasikat bátorítja, akiknek semmilyen beleszólásuk nincs abba, hogy alakul a licit. Az első adáshéten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Tölgyesi-Khell Cynthia és Hujber Ferenc, Kökény Aranka és Kökény Attila, valamint Keleti Andrea és Kovács Zoltán versengenek egymással. (Fotó: TV2)

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél