Februárban mutattuk be a TV2 tavaszi kínálatát, melynek része a hétköznap esti showműsorok. Elsőként a Hal a tortánt hozta vissza a TV2 – mely jelenleg is képernyőn van, májusban pedig egy vadonatúj produkciót tűz képernyőre a csatorna. A Drágám, add az életedben sztárok versenyeznek egymással, a műsornak pedig Ábel Anita és Majka lesznek a házigazdái. Részletek a TV2 közleményében:

Vadonatúj saját gyártású, szórakoztató műsor indul májusban a TV2-n. A formátum már számos országban nagy sikert aratott és most megérkezett Magyarországra is. A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi hajthatja végre, akinek a teljesítményében leginkább hisz a párja, tehát akire a legmagasabb tétet tették. A hölgyek természetesen igyekeznek túllicitálni egymást, már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítva párjukat, a férjek pedig bizonyítanak kedvesüknek, hogy valóban ők a nagy Ők! A show házigazdái Ábel Anita és Majka lesznek.

“Valahogy mindig összefúj minket a szél. 2002-ben, azaz tizennégy éve vezettünk először együtt műsort, aztán dolgoztunk más rádiós és tévés produkciókban. Nagyon szeretjük egymást, és már alig várom, hogy újra beszólogathatunk egymásnak. A műsor szerintem rendkívül szórakoztató lesz, igazi hétköznap esti kikapcsolódás, ahol szükség lesz a férfi versenyzők erejére és bátorságára, ennél többet egyelőre nem árulhatok el” – nyilatkozta Ábel Anita. Majka is lelkesen várja a közös munkát és rangos helyre emelte műsorvezető társát az életében legfontosabb nők sorában, amire különös magyarázata is van.

hirdetés

“Anita életem negyedik nője, mivel anyám, nagyanyám és Hajni után ő az, aki nulláról 1 másodperc alatt fel tud idegesíteni, de annyira, hogy agyvérzést kapok tőle. Ebből kifolyólag a mi műsorunk parázs hangulatú lesz, amiben bőven akad majd marakodás, jóízű adok-kapok, de mindezt mi úgy tudjuk, hogy közben imádjuk egymást. Anitának pont olyan pikírt és szarkasztikus a humora, mint nekem, így garantálom, hogy a nézők jól fognak szórakozni.”

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része