Tavaly novemberben Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese jelentette be, hogy 2020-ban az X-Faktor mellett egy másik nagyszabású showműsort is indítanak. Az Álarcos énekesben sztárok különféle őrült jelmezekben lépnek fel egymással párbajozva. A zsűri és a nézők sem tudják, hogy valójában kik énekelnek, de az adások alatt apró utalások érkeznek arról, hogy ki rejtőzhet a maszkok mögött. Minden epizód végén kiesik egy versenyző, akinek le kell vennie a jelmezt és ezáltal kiderül, hogy a megelőző hetekben ki rejtőzött az álarc mögött. A műsort itt mutattuk be bővebben.

Sokan arra számítottak, hogy az RTL idei évének egyik legnagyobb újdonsága csak ősszel kerül képernyőre, de úgy néz ki, hogy már jóval előbb megérkezik. A SorozatWiki információi szerint az Álarcos énekes már február végén indulhat az RTL Klubon. Ezen kívül úgy tudjuk, hogy a műsor magyar verzióját megelőzően a szlovák és cseh koprodukcióban készülő változatot egy közös budapesti stúdiójában veszik majd fel hamarosan. Ez pedig hatalmas dolog, hiszen ilyen nagy produkciónál a csatorna 22 éves történetében először fordul elő, hogy úgynevezett „hub”-ként működik, vagyis a magyar médiavállalat biztosítja a forgatás túlnyomó részt technikai feltételeit a külföldi stáb részére.

Az Álarcos énekes magyar címmel jelentkező The Masked Singer formátum tavaly februárban indult Amerikában és olyan hatalmas siker lett, hogy pár hét múlva már a harmadik évada indul el. A formátumot az elmúlt egy évben a világ számos országában bemutatták. Európában kimagasló nézettséget hozott Németországban és Hollandiában is, de képernyőre került Franciaországban, Bulgáriában és nemrég Angliában és mindenhol nagy érdeklődés övezte.

hirdetés

A két hírrel kapcsolatban megkerestük az RTL Magyarországot, ahol Marketing és Kommunikációs Igazgatóság időpont nélkül megerősítette, hogy a magyar változat hamarosan érkezik, de a külföldi koprodukcióra nem kívántak reagálni.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban