A Trónok harca 2011-től éveken keresztül a legminőségibb sorozat volt a tévéképernyőn, a nyolcadik évad azonban sok nézőnek okozott csalódást. A rajongók petíciót indítottak azért, hogy az HBO hozzáértő írókkal forgassa újra az utolsó hat részt, melyet több, mint másfél millióan írtak alá. A csatorna vezetői eddig hallani sem akartak róla, hogy hozzányúljanak a fináléhoz, egy friss pletyka szerint azonban a színfalak mögött arról folynak egyeztetések, hogy új befejezést kapjon-e a Trónok harca.

Ha a terv megvalósulna, akkor egy kilencedik szezon zárná le Havas Jon és Daenerys történetét. A nyolcadik etapban látottakkal a színészek közül sem mindenki elégedett. A produkció félelmetes főgonoszát, az Éjkirályt az első és a hatodik évad között alakító Richard Brake sokkal durvább befejezést szeretett volna a sorozatnak.

“Abban reménykedtem, hogy az Éjkirály győz a sorozat végén és elsöpör mindenkit, aki az útjába áll. Kár, hogy nem így történt, de végső soron elégedett voltam azzal a fordulattal, hogy Arya Stark öli meg a Mások vezetőjét. Számomra ez volt az utolsó évad egyik fénypontja. Nagyszerű volt látni a nyolc évad alatt a lány karakterfejlődését. Aryát ártatlan kislányként ismertük meg, aki végignézte az apja lefejezését, a történet végére pedig kegyetlen orgyilkossá vált, aki megmentette a világot. Sokan kritizálták a sorozatot, de ritkán látni ilyen jól felépített történetszálat” – mondta a színész az NME-nek.

hirdetés

“Az utolsó évadot nagyon sokan várták, ezért már a premier előtt sejtettem, hogy rengetegen fognak óriásit csalódni benne. A rajongói teóriák ártottak legtöbbet a Trónok harcának, mert az emberek felhergelték egymást, amikor pedig nem váltak valóra az elképzeléseik, az interneten dühöngtek” – tette hozzá Richard Brake, akinek a helyét az utolsó három szezonban a szlovák Vladimir Furdik vette át az Éjkirály szerepében.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata