A koronavírus sok más ágazat mellett sújtja a tévéipart is. A járvány és a válság miatt számos tavaszi műsor átkerült az év második felébe, több pedig kényszerszünetre ment. A rendkívüli helyzet azonban nem csak mostani produkciókat érint, hanem a 2020 őszieket is. Az RTL Magyarország március közepén lefújta a Survivor forgatását, mert nem tudtak elutazni a Fülöp-szigetekre, április közepén pedig megírtuk, hogy a SorozatWiki információi szerint nem tudott időben elindulni az X-Faktor 10. évadának castingja, így az RTL tehetségkutatója is elmarad idén. A sor folytatódik, úgy néz ki, hogy nem valósul meg a tavalyi év legnézettebb TV2-s műsora, melyből már tavaly novemberben bejelentették az idei, 2. évadot.

A SorozatWiki információi szerint elmaradhat az idei Sztárban sztár leszek! a TV2-n. Úgy tudjuk, hogy az ok hasonló a másik tehetségkutatóhoz, jelen körülmények között nem tudnak elég hatékonyan castingolni. Helyette várhatóan más nagyszabású showműsort, vagy showműsorokat készít majd őszre a csatorna.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoportot, ahol a SorozatWikinek elmondták, hogy a Sztárban sztár leszek! idei castingja jelenleg is folyik, de azt, hogy a műsor 2020-ban elmarad-e, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták.

hirdetés

Frissítés: A hírünk megjelenése után két nappal a TV2 Csoport bejelentette, hogy ősszel Nicsak, ki vagyok? és sima Sztárban sztár lesz, mely megerősítést adhat annak, hogy elmarad a Sztárban sztár leszek!

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre