.

Az ÖsszeEsküvők részletei, képgaléria a rezidenciáról

Írta: Sdg | 2011. szeptember 14. 21:46
Szeptember 16-án, pénteken, 21:25-kor indul a TV2 új nagyszabású produkciója: az ÖsszeEsküvők, több mint két órás beköltözéssel. A műsor összefoglalói minden hétköznap, rögtön a Tények után, 19:20-kor lesznek láthatóak. Míg péntekenként késő este lesz egy extra adás ÖsszeCsapás címmel, ahol kiesik valaki. A hét első három napján, minden adásra jut majd valami extra. Az anyós jelölt hétfőn kiválaszt egy lányt aki ezzel védettséget kap a hétre. Kedden viszont egy olyan lányt kell megneveznie, aki már biztos, hogy részt vesz a pénteki ÖsszeCsapáson. Szerdán pedig a nézők döntik el, hogy ki legyen az ellenfele az anyós által kiválasztott lánynak. Hétfőn a küzdelem, kedden a védettség és a szembesítés, szerdán pedig a döntés alcímmel fognak jelentkezni a műsor összefoglalói. Az ÖsszeEsküvők jövő héttől mindhárom TV2-s csatornán kísérő műsort kap. A legfőbb ezek közül az Esküdj! lesz, melynek Majka a műsorvezetője. A késő esti élő adás minden hétköznap a TV2-n valamikor 23:30 és 00:05 között kezdődik. A PRO4 napi három órát élőben közvetít a rezidenciából, hétköznap 22:30-kor, míg hétvégén 15-20 percel később. A FEM3-on már most szombaton 20:00-tól látható egy heti összefoglaló. Az ÖsszeEsküvők bő három hónapig lesz látható. Ámon László, a produkció vezető rendezője a műsor sajtóeseményén ismertette a műsort és annak kulisszatitkait a SorozatWiki látogatóinak:
Szeptember 14-én a TV2 sajtóbejárást szervezett a műsor budaörsi rezidenciájába (többek között ugyanezen a helyen fogatták a Benkő feleséget keres című műsort is). A két házban Peller Mariann és Till Attila vezette körbe a résztvevőket. A nagyobbik ház három szintes, itt laknak majd a feleség és az anyós jelöltek. A legfelső szinten a lányok birodalma, a középsőn egy nagy közös tér valamint a mamák hálószobája, míg a legalsó szinten egy hatalmas medence található. Az udvar három részre oszlik: a lányok és a mamák területe, egy főként randizásra használt rész, valamint a fiúk udvara. A telek alján található házban laknak a fiúk. Nekik a lányokénál jóval kisebb területen kell osztozniuk. A beköltözéskor 12 lány és 6 fiú az anyukájukkal kezdi meg a játékot. A Peller Mariannal és Till Attilával közös interjúnkat hamarosan egy külön posztban nézhetitek meg. Képgalériával bemutatjuk a rezidenciát:
Itt fognak lakni a lányok és az anyós jelöltek A műsorvezetők (Peller Mariann és Till Attila) valamint a producer (Hajdú Péter) köszöntik a sajtót Konyha Itt fognak enni Szépítkező sarok Nappali, innen lesznek az élő bejelentkezések Mamák hálószobája ...és ez is Félig átlátszó üveg a lányok zuhanyzója és szobájuk között A feleségjelöltek hálója ...még mindig az ágyak A zuhany alól még a teraszra is rálátni A lányok teraszáról szinte mindent látni Bent is van medence Balra randi helyek, jobbra pedig a lányok és az anyós jelöltek udvara Itt mennek majd a pletykázások Napoznak Viccelődnek A kinti medence Ez már a fiúk háza Itt is van konyha Pózolnak Riportszoba Zsúfolt a fiúk hálója HD kamera A műsorvezetők belenéznek a kamerába Vezérlő

További hírek

Megbüntették a TV2-t az egyik őszi műsora miatt

Csenge és Peti nyerték az ÖsszeEsküvők-etHozzászólások