A karácsonyi, ünnepi időszakban jelenleg filmeket sugároz hétköznap esténként a TV2. A csatorna azonban jövő év elején, már január első hetében új műsorrendre vált, és elindít több új saját gyártású produkciót. A TV2 október 8-től szinte minden nap mást adott esténként, azonban ez az őszi struktúra megbukott. Január 2-tól visszaállnak a napi műsorokra, de már a második héttől lesznek változások.

A TV2 2019-ben is több újdonsággal készül. Az új műsorrend január 2-án lép érvénybe, a délutáni kínálat azonban változatlan marad. A szokott időben, 14:40-kor lesz látható a Piszkos pénz, tiszta szerelem, 15:40-től a Marimar, és 16:45-től a Cennet című török sorozat epizódjait sugározzák. A változatlanul 18 órakor adásba kerülő Tények után, 18:55-kor kezdődik januártól az esti műsoridő a TV2-n.

Január 2-án indul a csatorna vadonatúj extrémsport-realityje, az Exatlon Hungary. A nagyszabású vetélkedő érkezését októberben jelentették be, majd december elején robbant a hír, hogy a műsorvezető a képernyőre 8 év kihagyás után visszatérő Palik László lesz. Az elmúlt hetekben hozták nyilvánosságra, kik alkotják a Bajnokok és Kihívók csapatát, és kik utaznak a Dominikai Köztársaságban zajló forgatásra. Az Exatlon az első héten szerdától vasárnapig, minden nap látható lesz a Tények után.

A sportvetélkedőt követően, 20:20-kor indul a Legyen Ön is milliomos! új évada. Szeptember végén derült ki, hogy több mint öt év után új műsorvezetővel, Gundel Takács Gáborral, a TV2-n tér vissza az RTL Klub legendás kvízjátéka. Az Exatlonnal ellentétben január első hetében a Legyen Ön is milliomos! csak hétköznap este lesz látható. A vetélkedő után 21:35-től filmeket sugároz majd a csatorna.

hirdetés

A második héttől azonban máris megváltoztatja a kezdési időpontokat a TV2. Az Exatlon Hungary adásai január 7-től a korábbi 50 helyett már 70 perc hosszúak lesznek. Öt perccel később, 19 órakor kezdődnek majd, és az első héttel ellentétben már csak hétköznap este lesznek láthatóak. A hosszabb sportreality miatt a Legyen Ön is milliomos! a 20:20-as kezdés helyett több mint fél órával később, majd csak 20:55 és 21:10 között indul. A kvízjáték után 22:20-kor hétfőn és pénteken filmeket ad a TV2, kedden, szerdán és csütörtökön éjjel pedig a Columbo című tévéfilmsorozat negyedik évados, 1974-ben készült epizódjait kezdik sugározni.

Hétvégente esténként filmek lesznek láthatóak a csatornán. Az első héten az Exatlon után 20:10 és 20:30 között kezdődnek a szombat és vasárnap esti mozik. A második héttől közvetlenül a Tények után, 18:55-től kerülnek adásba a hétvégi filmek.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre