A múlt héten robbant a hír, miszerint nyolc év után a TV2-n tér vissza Palik László. A Forma-1 közvetítések egykori kommentátora a tévéadó január 2-án induló új sportrealityjének lesz a házigazdája. A műsorban két csapat, a sportolókból álló Bajnokok és az “amatőrök” alkotta kihívók csapnak össze, először csoportos, majd egyéni feladatokban. Az már a múlt héten kiderült, hogy kik lesznek a Bajnokok csapatának férfi versenyzői, ma pedig leleplezték, hogy kik lesznek a női játékosok. Részletek a csatorna közleményében:

Január 2-án indul a TV2 új extrém sport-realytije, az Exatlon Hungary. A Dominikai Köztársaságban készülő produkcióban a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatokban küzdenek meg egymással a versenyben. Minden csapatot négy nő és négy férfi versenyző alkot. A Bajnokok csapata teljes, Miló Viktória profi ökölvívó világbajnok, Rákóczi Renáta kick boksz világbajnok, Vass Dóra harmincnyolcszoros magyar bajnok tornász, és Gelencsér Tímea európa bajnoki ezüstérmes showtáncos csatlakozik Fodor Rajmund, Dombi Rudolf, Ungvári Miklós és a Bereczki Krisztián mellé.

Különleges küzdelem veszi hamarosan kezdetét az Exatlon Hungary-ben. A műsor egy egzotikus kaland reality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civil sportemberek hírességekkel, olimpiai bajnokokkal, világbajnokokkal csapnak össze a parkourokon, azaz a szabadtéri akadálypályákon. A Bajnokok csapatának férfi tagjaihoz, Fodor Rajmundhoz, Dombi Rudolfhoz, Ungvári Miklóshoz és Bereczki Krisztiánhoz csatlakoznak a női bajnokok is, akik szintén elszántan készülnek a nem mindennapi megmérettetésre.

hirdetés

A Bajnokok csapatát erősíti Miló Viktória profi ökölvívó világbajnok, négyszeres címvédő, európa bajnoki bronzérmes, négyszeres magyar bajnok, tizenegyszeres all style karate és kétszeres kung fu világbajnok. Szintén a Bajnokok színeiben küzd majd Rákóczi Renáta kick boksz világbajnok. A küzdősportok bajnokai mellett versenybe száll Vass Dóra harmincnyolcszoros felnőtt ritmikus gimnasztika magyar bajnok is. A Bajnokok csapatának negyedik női tagja Gelencsér Tímea európa bajnoki ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes showtáncos, a Fitness Woman országos bajnoka. Az Exatlon Hungary Bajnokok csapata ezzel teljes, hamarosan pedig az is kiderül, hogy kik alkotják a Kihívók csapatát a január 2-án induló műsorban, melynek győztese 20 millió forintos fődíjjal térhet majd haza.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban