Pár napja írtuk meg, hogy a héten váratlanul visszatér a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit a Barátok köztbe. A szerda esti epizódban újra meg is jelent a sorozat egyik alapszereplője, de csak pár napig lesz látható a Mátyás király téren. A héten azonban nem ő lesz az egyetlen rég nem látott arc az RTL Klub 21. évadában járó sorozatában. A péntek esti Barátok köztben visszatér az egykor Illés Vandát alakító Kardos Eszter is.

A színésznő 2007-től évekig az egyik legmeghatározóbb szereplője volt a sorozatnak, végül 2011-ben távozott onnan. Azóta rövidebb időre többször feltűnt a Mátyás király téren, 2011 végén, 2013-ban, legutóbb pedig 2014-ben. Szabó Péter a produkció sajtófőnöke a SorozatWikinek elárulta, hogy Kardos Eszter most nem csak pár epizód erejéig, hanem hosszabban is újra Barátok közt lesz.

Korábban Vanda volt az egyik legnegatívabb szereplője a sorozatnak, durva húzásaival rendszeresen felforgatta a Mátyás király tér lakóinak életét. Szinte mindenki utálja a házban és a saját családja – anyukája Juli, nagymamája Claudia, testvérei Peti és Máté – sem találta meg vele a közös hangot. Így megjelenése várhatóan most is komoly balhékat hoz majd és fenekestül felforgatja számos Barátok közt karakter életét.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre