Vörös riasztást adtak ki Dél-Afrikában azon a területen, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! tábora is van – tudtuk meg az RTL Magyarországtól. A közelgő vihar miatt az is elképzelhető, hogy elmarad a ma esti élő adás.

Nagy vihar közelít Dél-Afrikában a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínéhez, figyelmeztették a helyiek az RTL stábját. Az előrejelzések szerint este 8 körül érhet a táborhoz, pont akkor amikor az élő adás kezdődne az RTL Klubon. A rendkívüli esemény miatt az is elképzelhető, hogy elmarad a reality ma esti adása.

“Számunkra az a legfontosabb, hogy mindenki biztonságba legyen és nehogy bárkit valamilyen sérülés érjen. Minden, a műsorral kapcsolatos döntésünket ez alapján fogunk meghozni. Ha szükséges, nagyjából egy óra alatt ki tudjuk telepíteni a stábot és a celebeket. Az időjárás kezében van az esti adás sorsa, de mi mindent el fogunk követni azért, hogy a nézők ma este se maradjanak Celeb vagyok, ments ki innen nélkül” – válaszolta a csatorna a SorozatWiki megkeresésére.

hirdetés

2008-ban amikor Argentinban forgatták a műsort, már volt hasonló. Akkor olyan nagy vihar volt, hogy egy időre meg is szakadt az adás és Fókuszt kellett helyette sugározni. A ma esti műsor elvileg 19:55-kor kezdődne. Amint kiderül, hogy lesz-e változás, vagy bármilyen friss információt kapunk a közelgő viharra kapcsolatban, azonnal megírjuk.

hirdetés

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi