Az én lányom magyarországi vetítése január 4-én kezdődött a TV2-n és azóta is képernyőn van minden hétköznap délután. Hatalmas siker lett, sokszor 15-20 százalék közötti közönségarányt produkált. Mindeközben az RTL Klubon futó, ugyanazon a napon induló ellenfele, Az ígéret megbukott, így április 12-től délre pakolták a produkciót. Több, mint négy hónapot és 92 epizódot követően Az én lányom május 14-én, pénteken 15:40-kor azonban véget ér.

Egy vadonatúj török sorozat, A nagykövet lánya (Sefirin Kizi) érkezik a helyére – tudta meg a SorozatWiki a TV2 Csoporttól. A széria premierje május 17-én, hétfőn A bosszú csapdájában előtt lesz a TV2-n. Az új sorozat innentől minden hétköznap képernyőre kerül. A széria 2019-ben indult Törökországban, eddig 2 évad készült belőle. A főszerepben a Végtelen szerelemből ismert Neslihan Atagül, valamint a Piszkor pénz, tiszta szerelem sztárja, Engin Akyürek.

A történet főhőse egy gazdag üzletember, Sancar Efeoglu (Engin Akyürek), aki megismerkedik egy nagykövet lányával, Naréval (Neslihan Atagül). Eltérő a családi hátterük, ugyanakkor szerelmesek lesznek egymásba, végül össze is házasodnak. Kettejük boldogsága azonban nem lehet teljes, mivel a múltjuk árnyékai végig kísértik őket.

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz