A Szerencsekerék 4. évada április 24-én indult a TV2-n. Kasza Tibor műsora azóta hétköznaponként 19:50-től látható a csatornán, méghozzá kiemelkedő nézettséggel. Néhány héttel ezelőtt megírtuk, hogy a vetélkedőből már nem csak új adások kerülnek képernyőre, hanem gyakran ismétlések is. Május végén és június elején hétfőn, kedden és szerdán új részek voltak láthatóak, csütörtökön és pénteken pedig újravetítések.

hirdetés

Az elmúlt két hétben pedig már csak hétfőn és kedden sugároztak új részt a tévéadón. A TV2 csoport nem hozta nyilvánosságra, hogy melyik nap kerül képernyőre új és mikor régi rész, ugyanis a hivatalos tévéműsor szerint minden nap új adás volt látható.

A héten viszont véget ér a Szerencsekerék 4. évada. Június 26-tól, hétfőtől kezdve ugyanis a hivatalos tévéműsor szerint csak ismétlést ad majd a csatorna – vette észre a SorozatWiki. Onnantól kezdve a vetélkedő 2022-ben képernyőre kerülő, 2. évadát vetítik majd újra a TV2-n. A Szerencsekerék 2. etapjának ismétlése szintén hétköznaponként 19:50-kor kezdődik majd.

hirdetés

Valós eseményeken alapuló krimi-thriller sorozat került be az egyik szolgáltató kínálatába

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek májusban a Prime Videóra

Távozik az MTVA egyik legismertebb műsorvezetője

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai