A Zsákbamacska 28 évet követően tér vissza a képernyőre. A produkció március 13-án, jövő hét hétfőn debütál a TV2-n. Egy különkiadás formájában azonban már most vasárnap is bemutatkozik a vetélkedő. Március 12-én ugyanis a Sztárban sztár az előre kiírtnál negyedórával előbb, a múlt héthez képest pedig 25 perccel korábban, 18:45-kor indul majd. 19 órától kezdődik a Zsákbamacska különkiadása, ahol Till Attila, a zsűritagok és a versenyzők is új szerepkörben lesznek láthatóak. A különkiadást követően pedig folytatódik az élő show. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

A Sztárban Sztár vasárnapi adásában jelmezek most is lesznek, csak ezúttal Majka és Pápai Joci is játékra fogja a csapatot: kipróbálják a TV2 legújabb gameshow-ját, a Zsákbamacskát. A francia katona szerepében Papp Szabit láthatják, egy bölcs indián maskaráját Tilla ölti magára, a szuperszexi sztárpár, Tóth Andi és Marics Peti Mr. és Mrs. Smith bőrébe bújnak. Utóbbiak ügyesen kockáztatnak és nyernek: igaz, nyereményüktől először röhögőgörcsöt kapnak. A rendhagyó adásban Tarján Zsófi gésaként próbál szerencsét, míg Gubik Petra Papp Szabival és Tillával egy csapatban igazi mázlista lesz, nem kevés nyereményt hozhatnak el a Zsákbamacska stúdiójából. Valkusz Milán westernhős módjára kockázik majd a Wednesdaynek öltözött Halastyák Fannival, Zdroba Patrik káprázatos Harry Styles-jelmezében pedig Sipos Tomival ül le egy kártyaasztalhoz. Lesz itt tehát minden, ami egy izgalmas gameshow-hoz kell: kártya, kocka és 21-ezés, a jó hangulatról nem is beszélve. A játékosok nyereményüket a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ajánlják fel.

Most vasárnap különleges extraprodukciót is láthatnak a nézők a Sztárban Sztár színpadán: Majka és egykori tanítványa, a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának ezüstérmese, Kaly Roland élőben adják elő új dalukat. A Pillangó című sláger videóklipjét 10 nap alatt közel félmillióan látták.

Sztárban Sztár vasárnap este 18.45-kor, Zsákbamacska különkiadás 19 órától a TV2 műsorán, majd utána folytatódik az élő show.

Frissítés március 9-én, 21:30-kor: Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Zsákbamacska különkiadása, és hánytól folytatódik a Sztárban sztár. A témában írt újabb hírünk itt olvasható.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek áprilisban a Disney+-ra

Premierdátumot kapott a The Walking Dead egyik testvérsorozata

Fontos változás lesz az idei Survivorben

Jó hír érkezett Reviczky Gábor betegségével kapcsolatban

Hamarosan véget ér a TV2 vadonatúj realityjének 1. évada

Több év kihagyás után visszatér a Miss World Hungary a Dunára