Március második felében elsőként írtuk meg, hogy idő előtt leállítják a Nicsak, ki vagyok? adásait. Végül összesen csak 6 rész ment le a nagyszabású showműsorból. Akkor a TV2 Csoport oldalunknak küldött válaszában a visszatérésről a következő szerepelt: “amint a körülmények lehetővé teszik, visszatér és tovább folytatjuk együtt a leleplezéseket.” A koronavírus járvány azóta Magyarországon jóval nagyobb mértékben terjedt el, de úgy látszik a csatorna mégis most látja jónak a folytatását. Április 26-án, jövő vasárnap 18:50-kor lesz a Nicsak ki, vagyok? szuperdöntője és egyben évadzáró adása – hozta le elsőként az Index. A TV2 Csoport azóta közleményben erősítette meg a hírportál információit, melyben a következő szerepel:

Számos nézői levél és komment érkezett az elmúlt három hétben, ezért a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és a Szuperdöntő keretében végre kiderül, kiket rejt az a hat maszk, akik a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada adásaiból továbbjutottak. Az Octopuszi, a Panda maci, a Virág, a Bika, a Gésa és az Angyal személye egyelőre mindenki előtt rejtély maradt, és egy ország várja, hogy kiderüljön, kik azok a hírességek, akik újabb produkciókkal térnek vissza a TV2 képernyőjére. A két sztárcsapat is izgatottan készül a Szuperdöntő felvételére, hiszen ott dől el, melyik trió nyeri meg a versenyt. Majka csapattársaival, Judyval és Hajós Andrással jelenleg 5:2-re vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zoli ellen. A vasárnapi Szuperdöntő egész adás alatt izgalomban tartja majd a tévénézőket, ugyanis minden produkció után lelepleznek egy szereplőt.

A műsor felvétele komoly biztonsági és egészségvédelmi intézkedések mellett zajlik a vírushelyzet miatt. A felvételen csökkentett létszámú stáb dolgozik majd, minden szereplőn és közreműködőn tesztet végeznek a felvétel előtt, valamint a teljes stúdiót, az öltözőket és a kiszolgáló-helyiségeket egy speciális ózonos fertőtlenítő géppel kezelik. Ezen felül minden leállásban kötelező lesz a fertőtlenítés. A teljes stáb számára kötelező lesz a folyamatos kézfertőtlenítés és a maszkok viselése.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része