Tavaly június 3-án az RTL nyilvánosságra hozta, hogy hozzájuk kerültek a Bajnokok Ligája “A” típusú közvetítési jogai, sőt azt is hozzátették a hírhez, hogy az összes többi meccs online jogai is. A két RTL által kiválasztott heti közvetítésen kívül a többi mérkőzés jogai lineárisan továbbra is Sport TV-n lesznek. Hamarosan pedig látható lesz az első meccs az RTL-en, ami miatt jelentősen megváltozik a csatorna esti programja.

hirdetés

Augusztus 14-én, szerdán a Fókusz 18:45 helyett, 18:55-kor fog kezdődni, a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje pedig 5 perccel rövidebb lesz. 20:15-től az Atalanta – Real Madrid Szuperkupa mérkőzése lesz látható a csatornán, emiatt pedig több esti műsor is elmarad a tévéadón. Azonbon mivel ez tervezett változás, ezért nem számít műsorváltozásnak.

A hétköznap esténként 20:20-kor kezdődő A mi kis falunk 3. évadának újravetítése aznap nem lesz látható. Jövő szerdán 21:25-kor nem kerül képernyőre a Drága örökösök 6. etapjának legújabb epizódja, valamint a hétköznaponként 23:15-kor kezdődő Jóbarátok 4. szezonjának soron következő részei sem lesznek láthatóak aznap. Az RTL Híradó késő esti kiadása pedig 22:40 helyett, rögtön a meccs után, 23:25-kor fog kezdődni.

A hét többi napján a megszokott esti műsorok lesznek láthatóak.

hirdetés

Jövő héten műsorváltozás lesz az RTL-en: Sebestyén Balázs ellepi a hétköznap estéket

Az elmúlt hetekben a TV2-n látható énekes lehet az Álarcos énekes műsorvezetője

Vasárnaptól nagy változás lesz a Megasztárban

Kiderült, hogy mikor mérkőznek meg a magyar celebek a HELL Boxing Kingsben az RTL-en

Kiderült, hogy helyettesítik-e Noszály Sándort a Sztárbox döntőjében, ők lépnek ringbe a fináléban

Bejelentették, hogy mikortól közvetítik a HELL Boxing Kings mérkőzéseit az RTL-en