Vadonatúj tévécsatornát indít a Story4-t, a TV4-t, a Galaxy4-t, a Film4-t és az az Arena4 -t működtető Network4. Kiderült az is, hogy milyen műsorokat vesz át az Arena4, az Arena4+ és az új Match4 a DIGI Csoport megszűnő Digi Sport 1, 2 és 3 sportcsatornáitól. Többek közt ezekről mesélt Borsány-Gyenes András, a tévétársaság elnöke és tulajdonosa a Media1 podcastjában.

hirdetés

Magyarország új sportcsatornája, a Match4 augusztus 5-én indítja el adását. Itt lesz látható a Digi Sportról átköltöző, Háromoroszlán című beharangozó műsor, aminek ismét Monoki Lehel lesz a műsorvezetője. Emellett a Digi Sport népszerű utánpótlás magazinműsora, a Nap Hőse is a Match4-en lesz látható a nyár utolsó hónapjától.

A Network4 sportcsatornái fogják közvetíteni az angol Premier League több mérközését is, a Match4 és az Arena4 héti két-három összecsapást sugároz majd élőben. A hétvégi focimérkőzések többsége a Match4-en kerül képernyőre, a hétfő esti meccsek pedig az Arena4-én lesznek láthatók. Az angol mellett a francia bajnokság és a Ligue1 meccsei is megtekinthetőek lesznek a csatornákon.

Borsány-Gyenes András a tévétársaság nemzetközi terjeszkedésről is beszélt a podcastban. Az interjúban kiderült, hogy a Story4 hamarosan külföldön is elindul.

“Kijelöltünk különböző országokat, ahol azt gondoltuk, hogy majd képesek leszünk a magyarországi stabilizáció után új és izgalmas csatornákat létrehozni. Csehország és Szlovákia volt az egyik. Úgyhogy a cseh-szlovák Story4 az már több, mint egy terv, mert megállapodtunk az ottani terjesztőpiac legfontosabb szereplőivel, (…) hogy szeptember 1-jén Csehországban és Szlovákiában, mint egy ilyen alapcsomagos fizetős csatorna elindul a Story4”

– árulta el a tulajdonos, majd később hozzátette, hogy korábban a terjeszkedési listájukon szerepeltek Balti- és ex-Jugoszláv országok is, azonban az utóbbiaknak szerinte jelen pillanatban nincs realitása.

A Borsány-Gyenes Andrással készült teljes beszélgetés itt hallgatható meg.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban