Hofi Géza fellépései óta Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendenek a stand-up műsorok. A Comedy Centralon most vadonatúj szezonnal jelentkezik az egyik legismertebb ilyen típusú hazai produkció. A Comedy Club 2016 márciusában indult, azóta pedig folyamatosan érkeznek az új etapok. A Comedy Club következő szezonja ma 21 órakor debütál a Comedy Centralon. A produkció péntek esténként ugyanebben az időpontban jelentkezik majd új adásokkal.

hirdetés

A most induló szezon 6 önálló estből fog állni. Ebben az évadban a humoristák a nagysikerű film, a Harcosok Klubja fenegyerekeit idézik meg. Az április 8-án képernyőre kerülő 1. adásban Kőhalmi Zoltán Történjen bármi című előadása lesz látható. Egy héttel később, 15-én Janklovics Péter és Elek Péter adják elő a Zenebu*ik című műsorukat.

22-én pedig Hajdú Balázs szórakoztatja majd a közönséget Emberek és emberek című produkciójával. A hónap utolsó péntek estéjén, 29-én Litkai Gergely Multiland című stand-upja lesz látható a csatornán. Május 6-án Dombóvári István nevettet majd a Kettőskereszt, vagy amit akartokkal. A szezon utolsó adásában, május 13-án pedig a Szomszédnéni Produkciós Iroda lesz látható Cégenkórászok című előadásával.

Az új szezonban sem lesz hiány nevetésben, ugyanis most is számos népszerű humorista kerül majd képernyőre. Vajon a stand-uposok a Harcosok Klubjának hány szabályát szegik majd meg? A klub melyik fenegyereke nevetteti meg a legtöbb embert? Kiderül mától péntek esténként a Comedy Centralon!

(A cikket a Paramount támogatta.)

hirdetés

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek márciusban a Prime Videóra

Csikesz Erika lesz a TV2 Csoport új digitális igazgatója

Vadonatúj évaddal jelentkezik idén a ValóVilág

Hamarosan egy újabb Star Trek sorozat érkezik a SkyShowtime-ra