Országos premierek dömpingjével erősít tavasszal az AXN-n. Elindítanak két Magyarországon még nem látott szériát, valamint új részekkel folytatnak egy mára már veteránnak mondható krimisorozatot is.

Április 15-én, vasárnap 20:00-kor világpremierként debütál a hazai AXN műsorán a tévéadót üzemeltető Sony Pictures Television Network saját gyártású krimije, a Carter. A széria címszereplőjét Jerry O”Connell alakítja, aki ebben a könnyed humorú nyomozós produkcióban egy olyan ünnepelt tévés detektívet alakít, aki egy kisebb idegösszeroppanás után visszatér szülővárosába. Oda, ahol gyerekkor barátja nyomozóként végzi csöppet sem hétköznapi munkáját. Carter televíziós tapasztalataira és személyes sármjára építve úgy dönt, besegít neki a helyi ügyek megoldásában.

Szintén áprilisban, de csak a hónap végén indul az AXN-en David Boreanaz, a Dr. Csont férfi főszereplőjének legújabb sorozata, az Egyesült Államokban 2017 szeptembere óta látható dráma, a SEAL Team. A széria az izgalmas és akcióban gazdag jelenetek mellett bepillantást enged a hazájukat védelmező tengerészgyalogosok magánéletébe, és arról is lehull a lepel, hogy a világ minden táján végrehajtott bevetések milyen hatással vannak rájuk és családjaikra.

Májusban pedig új évaddal tér vissza az AXN-re a Gyilkos elmék. A tengerentúlon 2005-ben indult krimisorozatból jelenleg látható a legújabb, 13. szezon, ez érkezik meg hamarosan magyar szinkronnal. A huszonkét részes etap különlegessége, hogy egy epizód erejéig visszatér a sorozat egyik legkedveltebb karaktere, a Shemar Moore alakította Derek Morgan, akit állandó szereplőként 2016-ig láthattak a profilozó csapat tagjaként a nézők. (Fotók: Sony)

Előzetes érkezett a TV2 hétfőn induló vadonatúj török sorozatához

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz