Az HBO online videótára, az HBO GO az egyik legkirályabb szolgáltatás a sorozatok rajongóinak. A csatorna összes szériája a tévés premier előtt, vagy egyszerre megnézhető rajta, így például a Trónok harca is az amerikai bemutató után azonnal megtekinthető volt az elmúlt években. Az HBO GO-n azonban nem csak a tévéadó sorozatai, hanem egyéb produkciók is elérhetőek, valamint megtalálhatóak a legújabb mozifilmek is. A következő időszakban újabb szériák kerülnek fel a videótárba, részletek az HBO közleményében:

A januárban indult Tabu a 19. századi Angliába kalauzolta a nézőket. A vérrel, árulással és egy kis mágiával fűszerezett Tom Hardy sorozat az év egyik meglepetés sikere illetve az egyik legnézettebb HBO GO tartalom lett. Márciusban a horror és fantasy rajongók legnagyobb örömére megérkezett A pokoltól délre (South of Hell) és a Szívtelen (Heartless), áprilisban pedig A fehér hercegnő (The White Princess), a Gerilla (Guerrilla), A Klikk (Clique) és A 404-es dimenzió (Dimension 404) látható az HBO GO kínálatában.

A fehér hercegnő című, hetente új epizóddal érkező nyolcrészes sorozat az angol történelem viharos időszakában, az 1400-as évek második felében játszódik, a Rózsák háborúja idején. Történet a családról és szerelemről, ármányról és árulásról, a középpontban Elizabeth of York (Jodie Comer) és VII. Henrik (Jacob Collins-Levy) viharos házasságával. A köztük lévő személyes és politikai ellentétek azzal fenyegetnek, hogy újra szétszakad a királyság.

A Gerilla az Oscar-díjas John Ridley (12 év rabszolgaság) új, hatrészes sorozata az Egyesült Királyság politikailag robbanásveszélyes időszakában játszódó szerelmi történet. Az 1970-es évek Londonjában járunk, ahol egy pár kapcsolata próbára tétetik, amikor kiszabadítanak egy politikai foglyot és létrehoznak egy radikális csoportosulást. A végső célpontjuk a Black Power Desk, egy titkos kémelhárító egység, ami a fekete aktivizmus minden formáját üldözi. A sorozat főszerepeiben Idris Elba (Luther, Star Trek – Mindenen túl, Thor), Freida Pinto (Gettómilliomos, A majmok bolygója – Lázadás) és Babou Ceesay (Free Fire – Kereszttűz, Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) látható.

hirdetés

A Klikk a Hazug csajok társasága és a Pletykafészek hagyományait követve elsősorban a fiatal nőket célozza. A történet szerint Holly és Georgia, a gyerekkori barátnők megkezdik első évüket az Edinburgh-i egyetemen. Holly nyugodtabb és óvatosabb, míg az állandóan pezsgő Georgia beleveti magát minden őrültségbe. A közgazdaságtant tanító Jude McDermid szikrázó előadása után elhatározzák, hogy csatlakoznak a professzor elit programjához. Georgia célja, hogy bejusson a tanárt körülvevő alfa-lányok klikkjébe, miközben Holly egyre magányosabbnak érzi magát. Ahogy bekerülnek a szociális örvénybe, a barátságuk próbára tevődik.

A Hulu új antológia sorozata, A 404-es dimenzió egy hihetetlen utazás a sci-fi műfajában. A szériát az internet 404-es hibakódja inspirálta, és az éjszakákon átívelő böngészés különös oldalát mutatja be olyan történetekkel, melyeket a valós világban nem tudnánk értelmezni. Íme néhány közülük: Mi van, ha egy rajzfilm rejti az időutazás titkát? Mi van, ha az energiaitalok okozták az apokalipszist? Mi van, ha az NSA legjobb elemzője egy mindentudó, Bob névre hallgató hústorony? A sorozatban az akciótól a horrorkomédiáig mindent megtalálsz. A vendégszereplők között olyan sztárok láthatóak, mint Joel McHale (Community), Sarah Hyland (Modern család), Patton Oswalt (A SHIELD ügynökei), Lea Michelle (Glee). A sorozat narrátora nem más, mint Mark Hamill.

Az HBO GO nem csak áprilisban, hanem az egész évben a legjobb szórakozási alternatívát nyújtja. Próbáld ki te is és nézd meg regisztráció nélkül elérhető tartalmainkat itt.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra