Sztárok a reptéren – (Sz)állj munkába! címen vadonatúj műsor készül a TV2-re – írja a ReklámInvázió. A produkció felvételei már elkezdődtek, a műsort a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren forgatják. Az új realityről egészen eddig semmit sem lehetett tudni, azonban a hivatalos Instagram-oldaláról több információ is kiderült.

hirdetés

A Sztárok a reptéren – (Sz)állj munkába! két fős sztárpárokat mutat majd be, akiknek különböző reptéri munkák elvégzésében kell helytállniuk. A produkció közösségi média oldala által kiderült, hogy kik fognak szerepelni benne. Reptéri feladatokat lát majd el Danny Blue és Nyertes Zsuzsa, Ember Márk és Veréb Tamás, Varga Viktor és Szorcsik Viki, Fásy Ádám és Fásy Zsüliett, Kautzky Armand és Pikali Gerda, Varga Győző és Kandász Andrea, Polgár Árpád és Polgár Tünde, Bogdán Csaba és Szandi, Gáspár Bea és Gáspár Evelin, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Korda György és Balázs Klári. Az Instagram történetekből pedig arra lehet következtetni, hogy a műsor házigazdája Szabó András Csuti lesz.

Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor lesz látható a műsor, egy kommentben azonban az oldal kezelői azt írták, hogy már januártól képernyőn lesz. ReklámInvázió szerint a Sztárok a reptéren – (Sz)állj munkába! az Exatlon egyfajta “pótlásaként” érkezik, a SorozatWiki azonban azt feltételezi, hogy a produkció hétvégi, nem főműsoridőben látható műsor lesz.

hirdetés

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada

Olasz sorozatokkal és bűnügyi szériákkal indítja a szezont az egyik magyar csatorna