Múlt szombaton véget ért az Ázsia Expressz és az Appra magyar!, hétfőn pedig befejeződik a Ninja Warrior Hungary a TV2-n. A héten keddtől szombatig újra látható Az 50 milliós játszma és a Vigyázat gyerekkel vagyok!, de karácsony után ezek is eltűnnek a csatornáról. 2018-ban egy teljes új műsorstruktúra várja a tévéadó nézőit, mely már január 1-jével, az év első hétfőjével el is indul.

18:55-kor visszatér az Extrém Activity a TV2-re. A produkció azonban nem új adásokkal, hanem 2017-es részek ismétlésével lesz újra látható. Ezeknek az epizódoknak Ábel Anita a házigazdája. A műsor után 20:20-kor a Pénzt vagy éveket! második évada érkezik. Kasza Tibor december elején jelentette be hogy folytatják a vetélkedőjét és ezek szerint már rögtön az év elején vissza is tér a képernyőre. A szórakoztató műsorok után 21:50-kor Tények Extra következik majd.

Fontos változás januártól, hogy ezek a műsorok a Ninja Warrior Hungary befejezésével hétfőtől-péntekig lesznek láthatóak. Így véget ér az elmúlt hetekben megszokott kedd-szombatig tartó, naponta jelentkező műsoroknál bevezetett rendszer. Szombaton 18:55-kor film lesz látható a TV2-n. Utána a Korhatáros szerelem változatlan időpontban, 21:30-kor érkezik új részekkel.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra