Az elmúlt években egyre több magyar tartalom került fel az HBO-ra. A legutóbbi az április elején debütáló A besúgó volt, melyet 61 országban láthattak a nézők. Most kiderült, hogy hamarosan egy újabb magyar gyártású produkciót készítenek az HBO Max-ra. Erről Závorszky Anna, az HBO Magyarország producere beszélt a Kreatívnak.

hirdetés

Bejelentette, hogy biztosan érkezik majd egy saját gyártású reality, melynek a címét még nem árulhatja el. Úgy fogalmazott, hogy egy már ismert formátum alapján készül, de a nézők számára újdonság lesz. Arról egyelőre nincs információ, hogy a produkció mikor debütálhat majd.

„Most már elárulhatjuk, hogy biztosan lesz egy saját gyártású realitynk. A címét még nem mondhatom el, mert a forgatás előtt állunk. Több éve dolgozunk azon, hogy az non-scripted műfajban is műsort gyárthassunk, hiszen az amerikai anyacégünkben is megjelent már évekkel ezelőtt ez az ambíció. A WarnerMedia és a Discovery egyesülése után pedig még egyértelműbb cél lett, hogy non-scripted téren is erősítsünk. Egy már ismert formátum alapján készül a realitynk, amely a nézőink számára újdonság lesz, de reményeink szerint felismerhetően a csatornánkra jellemző minőséget hozunk ebben a műfajban is”

– nyilatkozta a lapnak Závorszky Anna.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese