A Sztárban sztár 9. évada február 19-én indult a TV2-n. A produkció azóta vasárnap esténként látható a csatornán, méghozzá kimagasló nézettséggel. Az elmúlt hetek során több műsorváltozás is volt a tévéadón, ami miatt a nagyszabású showműsor rendre más időpontban kezdődött. Most vasárnap ismét műsorváltozás lesz a TV2-n, mely érinti a Sztárban sztár fináléját is.

hirdetés

Április 9-én, a Tények Plusz 18:55-kor indul majd a csatornán, de a bruttó adásideje (reklámokkal együtt) 15 perccel rövidebb lesz. A Sztárban sztár döntője pedig az eredetileg kiírt időponthoz képest 15 perccel korábban kezdődik, így 19:30 helyett, 19:15-kor lesz látható a TV2-n.

A 12 indulóból már csak 4 énekesnek van esélye a végső győzelemre: Gubik Petrának, Schoblocher Barbarának, Oláh Ibolyának és Valkusz Milánnak. A fináléban mind a 4 versenyző előad egy önálló produkciót és énekel egy duettet is. Gubik Petra Takáts Tamással, Schoblocher Barbara Bódi Gusztival, Oláh Ibolya Király Lindával, Valkusz Milán pedig T. Danny-vel lép majd fel a döntőben.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre

Vasárnap este műsorváltozás lesz a RTL-en

Berendelték a Trónok harca készítőinek Netflix sorozatának folytatását

Napokon belül két saját gyártású műsor is érkezik a Spektrum csatornáira

Napokon belül véget ér A mi kis falunk napi ismétlése az RTL-en

Megérkezett a Dűne előzménysorozatának első előzetese