A The Walking Dead látott már szebb napokat, hiszen a 9. évad premierje óta egyre rosszabb a zombis sorozat nézettsége. A produkció két főszereplőjét is elveszítette, a készítők most vért izzadva igyekeznek felkavarni az állóvizet és ismét izgalmassá tenni a történetet. Habár az AMC legalább 10 évre tervez még a franchise-zal, a széria egyre rosszabb számokat hoz, erre példa a hétfő hajnalban Amerikában levetített félévadzáró epizód is.

Eddig az 5. szezon félévados zárása hozott legjobban a The Walking Deadnek, akkor még 14, 8 millióan követték a posztapokaliptikus produkciót, a 8. etapra azonban erős visszaesés volt tapasztalható, az előző szezon 8. részét már csak 7,9 millióan nézték. A Nielsen közzétette a jelenlegi évaddal kapcsolatos adatokat és kiderült, hogy a félévadzáró mindössze 5,1 millió amerikait vonzott már csak a képernyők elé.

Csavarokban pedig most sem volt hiány, hiszen egy állandó karakter távozott a sorozatból. Altalában a 16 részes évadok felénél és befejezésénél vannak a legnagyobb vérengzések. Ezúttal is olyan szereplőtől vált meg a The Walking Dead, aki a képregényekben még életben van, így az olvasókat is jókora meglepetés érte a kiválásakor. A hírek szerint az alkotók már a 10. évadon is elkezdtek dolgozni, hivatalos berendelés azonban egyelőre nincsen az AMC részéről.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban