Pénteken írtuk meg, hogy hétfőtől a TV2 műsorváltozására reagálva (miszerint mégsem A hegyi doktor lesz látható, hanem továbbra is bazár ismétlések), az RTL Klubon is nagy változás lesz. Akkor még úgy volt, hogy a csatorna megcseréli a Fókuszt és a Megtörvét, előbbi 20:00-kor, utóbbi 19:05-kor lesz. Hétfőn délután azonban újabb azonnali műsorváltozásról döntött az RTL Magyarország, miszerint délutánra pakolják az új török sorozatukat. A döntés ezúttal szinte az összes délutáni és esti műsort érinti.

A Megtörve mától kikerül a főműsoridőből és délutánonként lesz látható. A döntés vélhetően a sorozat elmúlt két heti katasztrofális nézettsége miatt lett meghozva. A korábbra pakolás pedig felborítja egy fél tucat műsor kezdési időpontját. Délután korábbra kerül a Szulejmán ismétlése (12:00) és a Nyerő Páros ismétlése (14:15). Az Elif – A szeretet útján 16:50 helyett 15:45-kor kezdődik majd, míg a Megtörve új epizódjai az RTL Híradó előtt, 16:50-kor lesznek láthatóak.

Este a Fókusz végül marad 19:05-kor, de az eddigieknél is hosszabb lesz, reklámokkal együtt több, mint 1 órás adásidőt kap. Az új török sorozat délutánra pakolása miatt, minden további esti sorozat és műsor nagyjából egy órával korábbra kerül. A Barátok közt az eddigi 21:05 helyett 20:05-kor indul majd. A Tanár ismétlése, a Magnum, a Mr. Whiskey, A mi kis falunk korábbi részei, valamint az Isten belájkolt című sorozatok pedig már 20:45-től képernyőre kerülnek. Az Isten veled, Magyarország! pedig hétfőnként 21:50-ös időpontban fog jelentkezni.

hirdetés
hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon