A TV2-n az elmúlt másfél hónapban hétvégente mindig műsorváltozás volt, melyek a szombati és a vasárnap késő esti sávokat érintették. Egyedül múlt szombaton érintette ez az RTL Klub egyik sikeres műsorát, amikor a Sztárban sztár különkiadása egész este ment, így az X-Faktor első válogatója ellen volt látható. Ezen a napon csak részsikert ért el a TV2 Csoport, mert a szokásosnál jóval többen figyelték szombaton, de az X-Faktort így simán idei rekordnézettséget hozott.

Most újabb műsorváltozás mellett döntöttek a csatornánál. Szombaton 18:55-kor a Csak semmi pánik című film helyett a Fuss család, fuss! Plusz lesz látható, nagyjából 2 órán keresztül. Palik László műsorának azonban két nap alatt beesett a nézettsége, így nagy kérdés, hogy a sikeres Sztárban sztár leszek! és Ázsia Expressz extra adásai után tud-e jó nézettséget hozni a TV2 új sportrealityjének különkiadása.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után a TV2 kiadta az új hivatalos tévéműsorát, melyből az látszik, hogy a Fuss család extra adása csak 20:10-ig tart majd, így mégsem megy az X-Faktorral szemben. Az erről szóló friss hírünk itt olvasható.

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)