Az előző nagy műsorváltozás hétfőn volt az RTL Klubon, amikortól korábbra került a Keresztanyu, így rövidebb lett a Fókusz, és azóta előbb indul a New Amsterdam és a késő esti Barátok közt is. A változtatás olyan szempontból bevált, hogy a Keresztanyu nézettsége visszaerősödött, viszont olyan szempontból hatástalan volt, hogy a TV2 maradt főműsoridőben a legnézettebb csatorna, ami január óta tart. Feltehetően ezért az RTL Magyarország az egyik legerősebb fegyveréhez nyúl és elárasztja az RTL Klubot A mi kis falunk ismétlésével.

Februárban a Fókusz továbbra is 18:50-kor kezdődik majd és most a Keresztanyu is megmarad az új, eheti 19:55-ös időpontjában. A vidéki sorozatot követően azonban egy falus sorozatot tesznek. Hétfőtől minden hétköznap 21:10-kor A mi kis falunk ismétlés lesz látható az RTL Klubon. A csatorna a legelejétől újra elkezdi adni a szériát, a korábbi ismétlések eddig mindig beváltak. A New Amsterdam ezért egy órával későbbre, 21:10-ről 22:20-ra kerül.

Úgy látszik az RTL Magyarország megunta a késő esti Barátok közt hetek óta tartó katasztrofális nézettségét és végképp éjszakára száműzi. A jövő héttől Berényiéket ugyanis 22:20-ról 0:25-re pakolják. Jó hír viszont, hogy a délutáni vetítése megmarad és ott továbbra is 17:05-kor lesz látható. 23:20 körülre Házon kívül, XXI. Század és az RTL Híradó – Késő esti kiadás kerül.

Az újabb nagy műsorváltozás miatt könnyen elképzelhető, hogy valódi versenyt hoz a TV2 és az RTL Klub hétköznapi főműsorideje között, ugyanis az elmúlt hetekben taroló Exatlon erősebb ellenfeleket fog kapni. A 21 órás sávban A mi kis falunkat biztosan többen fogják nézni, mint a New Amsterdamot, a 22 órás sávban pedig a New Amsterdam hozhat magasabb nézettséget, mint a Barátok közt.

Először egy színésztársa miatt örült, hogy bekerült A mi kis falunkba – interjú Schmied Zoltánnal

A Zivány egyes újabb fontos szereplője lesz látható az új előzménysorozatban

Megint későbbre tolták a budapesti Comic Cont, de az új időpontban is lesz Trónok harcás színész

Beharangozó videó érkezett a The Witcher 2. évadához

A hétvége erejéig újra elérhetővé tették a Diginél az Izaura TV-t és a Jocky TV-t

A Keresztanyu sztárjával indult új focis műsor a VIASAT6-on