Szombaton este elsőként írtuk meg, hogy jövő héten műsorváltozás lesz az RTL Klubon és egyetlen egy epizód leadása után lekerül a tévéképernyőről A Tanár 3. évada. A sorozat az RTL Most+ prémium platformon folytatódik, helyére pedig az RTL Klubon egy karantén tehetségkutató érkezik. A válság újabb hatásaira pedig egy napot sem kellett várjunk, most ismét hasonlóan drasztikus döntésről kell beszámoljunk.

A ma debütáló Apatigris első része után leszedi az RTL Magyarország a tévéképernyőről a sorozatot – tudta meg a SorozatWiki. Így szombat után vasárnap estéről is eltűnik egy nagy magyar széria az RTL Klubról. A sorozat viszont – csak úgy, mint A Tanár esetében – az RTL Most+ felületén tovább nézhető lesz. Ott már két epizód érhető el és vasárnaponként mindig egy újabb kerül fel. Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone (UPC) RTL Klubbal rendelkező előfizetői részére. Az Apatigris tévében legkorábban csak ősszel tér vissza.

Úgy, mint A Tanár esetében, az Apatigris sávjában is egy új karantén műsor indul. Április 19-én, jövő vasárnap 18:50-kor indul a Maradj haza magadnak! című reality, melyben a TV2-s #maradjotthonnal ellentétben nem a mostani helyzet drámai valósága, hanem a humor lesz a központban. Az új show-ban négy sztár, négy jó cimbora – Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik – “karantén kalandjain” szórakozhatunk majd vasárnap esténként.

hirdetés

A csatornától az oldalunkhoz eljuttatott ismertető szerint a sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.

hirdetés

Pokoli rokonok: Dobó Kata főszereplésével új napi sorozatot forgat Hámori Barbara az RTL-nek

Meghalt Donald Sutherland

Azonnali hatályú, minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás az RTL-en

Bejelentették a Yellowstone utolsó évadának folytatásának amerikai és magyar időpontját

Elindult a forgatása és új szereplők csatlakoztak a Trónok harca egyik új spinoffjához

Vadon Jani és Klein Dávid is vadonatúj műsorral jelentkezik ősszel a Spektrumon