A hazai televíziós piacon időről időre fellángol az átigazolási hullám és ilyenkor olyan műsorvezetők is új tévécsatornán tűnnek fel, akikről nem gondoltuk volna, hogy valaha is váltanak. Legutóbb a TV2-re igazoló képernyősöktől volt hangos a sajtó (gondoljunk csak Ördög Nórára), az elmúlt hónapokban azonban nem olvasni másról, mint hogy kik azok, akik az ATV-nél folytatják tovább a munkájukat.

A vasárnapi Esti Frizbiben újabb három névvel bővült a lista. Hajdú Péter műsorában jelentették be, hogy a TV2-nél nemrég felmondott Demcsák Zsuzsa ősztől az ATV csapatát erősíti. Arról, hogy melyik műsorban láthatjuk, még nem árultak el konkrétumot. Szintén a Frizbiben derült ki, hogy a legfontosabb tévés idénytől saját műsorral, egyfajta talkshow-val tér vissza a tévéképernyőkre a megosztó rádiós személyiség, Bochkor Gábor.

A harmadik új ATV-s csapattag Vujity Tvrtko lesz, akit már most nyáron látni fogunk a tévéadón, ugyanis beül a reggelente jelentkező Startba és váltótársa lesz az Egyenes beszédet most vezető Mészáros Antóniának és Rónai Egonnak. Ősztől pedig egy saját, tényfeltáró műsorral jelentkezik majd. Ezekkel az átigazolásokkal az ATV-nél már 9 olyan hazai tévés személyiség dolgozik, aki valamikor a TV2 csapatát erősítette.

hirdetés

A tévéadónál vezet műsort jelenleg Bombera Krisztina, Hajdú Péter, Sváby András, Havas Henrik, Kárász Róbert, az ATV időjósa lett Onyutha Juditot váltva Gaál Noémi, és hozzájuk csatlakozik Demcsák Zsuzsa, Vujity Tvrtko és Bochkor Gábor is.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra