Korábban mi is megírtuk, hogy 13 év után megszűnhet a Digi Sport 1, 2 és 3 is. A Digi sajtóközleményéből most kiderült, hogy a sportcsatornák augusztus 5-én fejezik be a műsorszolgáltatást, helyükre pedig más csatornák érkeznek. Az adókat a Network4 csoporthoz tartozó Arena4 és a Match4 váltják. A megszűnő csatornák helyére érkező adók több más szolgáltatónál is nézhetőek, a Diginél azonban eddig még nem voltak elérhetők.

hirdetés

A Digi Sport népszerű utánpótlás magazinműsora, a Nap Hőse a Match4-re költözik, a közönség itt nézheti a műsort a nyár utolsó hónapjától. A változásnak köszönhetően az amerikai futball visszatér a Digi kínálatába, mivel az Arena4+ streamingszolgáltatáson keresztül az NFL élő körkapcsolásos műsora, a RedZone is elérhető lesz.

Az említett sportcsatornákon kívül más, a Digi tulajdonában lévő adók is megszűnnek. Szeptember 1-jén véget ér a műsorszolgáltatás a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel csatornákon is. Az ismeretterjesztő adók helyett induló csatornákról a DIGI a későbbiek során értesíti előfizetőit. Ugyanezen a napon kikerül a Digi kínálatából a FilmNow, amit a FilmBox Extra HD vált. Emellett új csomagajánlat részeként FilmBox Pak néven kerül a kínálatba a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a Filmbox Stars és a FilmBox Family. A struktúraváltást a cégcsoport tulajdonváltása előzte meg, nemrég ugyanis a 4iG Nyrt. megvásárolta a Digit a román RCS&RDS-től.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi